Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt értelmes, kommunika...

Vannak itt értelmes, kommunikatív, 40-50 -es nők?

Figyelt kérdés
Beszélgetőtársat keresek, olyat, akivel nem csak addig tart a kapcsolat, amíg a másik irányítja a beszélgetést.

jan. 1. 13:44
A kérdező szavazást indított:
Ha már te keresel beszélgetőtársat, szórakoztass te engem.
Butuska vagyok, műköröm, smink, táska, cipő, ruha, ennyi.
Nyitott vagyok a világra, van saját vélemenyem a dolgokról.
Mégis miről lehet annyit beszélni? Nem is értem.
8 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
ennek kérdésnek mi az értelme?
jan. 1. 14:00
 2/34 anonim válasza:

Hal fi-lé.

Persze, hogy vannak,

jan. 1. 14:05
 3/34 A kérdező kommentje:
Na, szerinted mi? Értö olvasás, mint olyan, az megvan?
jan. 1. 14:05
 4/34 A kérdező kommentje:
#2 Eddigi tapasztalataim alapján egyáltalán nem úgy néz ki.
jan. 1. 14:11
 5/34 anonim válasza:
inkább a szövegkohézióra és a tématartásra próbálj törekedni. Megvan az értő olvasás, de értelmetlen, mindenféle oda nem illő szavak nem alkotnak értelmes szöveget.
jan. 1. 14:13
 6/34 anonim válasza:

Értelmes, tanult 40-es nő vagyok, szeretek is beszélgetni.

Élőben. Az itteni végtelen és céltalan levelezgetéseknek sok értelmét nem látnám, ez nem beszélgetés, nem pótolja azt, amikor személyesen ülsz le egy családtaggal, baráttal, jó ismerőssel beszélgetni. Ott a metakommunikáció mellett vannak közös élmények, értékek, valamiféle összekötő kapocs is- új barátságaim is eddig kivétel nélkül élőben alakultak, valamilyen hasonló élethelyzet vagy hobbi/érdeklődés/tanulás/időtöltés okán.

Csak beszélgetni, csak úgy nem kezdenék el senkivel, miért tenném így céltalanul? (Inkább burkolt ismerkedésnek gondolnám ezt a kérdést, de akkor meg azért nem, mert miért okoz gondot egy középkorú férfinek felvállalni ebben az esetben azt, hogy igenis ismerkedne, társat keres stb?)

jan. 1. 14:17
 7/34 A kérdező kommentje:
#6 Teljesen igazad van abban, amit leírtál. Viszont vannak olyan élethelyzetben lévő emberek - jómagam is ide tartozom - akiknek nincs idejük/lehetőségük a személyes találkozókra. Az online "barátkozás" ezt lenne hivatott pótolni. Természetesen ez semmilyen olvasatban nem hasonlítható össze a személyes emberi kapcsolatokkal, de ebben a kiírásban ilyen kerestetik. És nem, nem keresek társat. Ha így lenne, azt írtam volna, illetve vannak erre megfelelőbb fórumok is.
jan. 1. 14:33
 8/34 A kérdező kommentje:
#5 Mit értesz "értelmetlen, mindenféle oda nem illő szavak" alatt? Sem a kérdés szövegében, sem pedig a kiegészítő szövegben nincs értelmetlen, oda nem illő szó.
jan. 1. 14:44
 9/34 anonim válasza:
pl. Gumicsizma, Fi-relé
jan. 1. 14:47
 10/34 A kérdező kommentje:
#9 Igen. Ezek a kérdésben, vagy a kiegészitő szövegben szereplő szavak?
jan. 1. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!