Kéne egy jó barát nekem! Valaki?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan barátot aki neghallgat, szeret bolondozni, de a legfontosabb hogy elfogadja azt, hogy meleg vagyok. Elsősorban fiút keresek, aki lehetőleg biszex vagy hetero, szereti magát és nem visszahúzódó, hanem életvidám általában. Legyél 15-20 év közötti, a korból nem engedek. Rólam: szeretetteljes ,lelkizős srác vagyok, aki nehezen tudja elfogadni a szexuális irányultságát, de ennek ellenére egy nagyon jókedvű, kreatív srác, aki picit introvertált, de szeret olyan emberek között lenni, akik szeretik őt. Egy ilyen elfogadó barátot keresek, akivel megoszthatom örömöm bánatom, de nem vonzódom felé, hanem csak egy biztos támasz.
Nem tudom mennyire érthető ez, de írj ha magadra ismersz 😄
tegnap 21:51
1/2 anonim válasza:
Bi vagyok, ha gondolod, nyugodtan írj.
tegnap 23:06
2/2 anonim válasza:
Szinte semmilyen szempontból nem tartozom a célcsoportodba, kedves Kérdező, de ennek ellenére sok sikert és boldogságot kívánok neked a baráttalálásban, és az egész életben.
ma 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!