Valakinek nincs kedve beszélgetni? egy totális lúzer vagyok, bővebben lent
szociálisan teljesen analfabéta vagyok, nincsenek barátaim és soha nem is voltak, kapcsolatról meg inkább ne is beszéljünk. nem vagyok képes éretten gondolkodni, fejben még mindig 12 év körül lehetek. szabadidőmben recskázok, játszok, vagy random discord szervereken trollkodok. ezek teszik ki az időm 95%-át. állandóan szorongok random hülyeségeken, semmihez nincs energiám és motivációm, még az ágyból is kínszenvedés kikelnem reggel. most szakmát tanulok de legszívesebben kiiratkoznék a picsába mert nem is érdekel és hülye is vagyok hozzá. szóval most eléggé mélyponton vagyok és jól esne valakivel beszélgetni, elsősorban 18-25 közöttiekkel de az se baj ha fiatalabb vagy idősebb vagy
22F
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
remek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!