Valaki barátkozni? élettelen lúzer vagyok, nincsenek barátaim, depressziós vagyok, szabadidőmben játszok és recskázok.20F
Van még +1 mód hogy változtass: EDZÉS! minden nap, no recska.
Segíteni fog, hidd el
A 8-as válaszoló jót javasolt neked.
Edzés! Igen, tudom hogy ott vagy a szobába, videojàtékozol meg recskàzol.. én is ilyen voltam régebben és sajnos csak évek múltán jöttem rá arra, hogy mennyit számít az, ha az ember elkezd edzeni.
Az edzés által egészségesebben fog a tested és a lelked is működni.
Egyre jobban érzed majd magad a bőröndben és egyre kevesbe leszel depressziós, az önbizalmat pedig elkezd növekedni.
A kisugárzásod is erőteljesebb lesz, hatàrozottabbnak fogsz tűnni és ez vonzó a lányok számára.
Én örültem volna ha anno valaki felhívja a figyelmemet az edzés pozitív hatásaira és motivált volna, hogy edzzek.. mennyivel másabb lett volna minden, de nem bánkódok a múlt miatt.
Szóval edz, néha menj el a természetbe sétálni ha tudsz és próbáld meg visszatartani a recskst néha 4-5 napig, ne verd ki mindig mert az kiszivja az erődet testileg lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!