Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki barátkozni? élettelen...

Valaki barátkozni? élettelen lúzer vagyok, nincsenek barátaim, depressziós vagyok, szabadidőmben játszok és recskázok.20F

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 23:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"A kisugárzásod is erőteljesebb lesz, hatàrozottabbnak fogsz tűnni és ez vonzó a lányok számára."

teszek egy próbát, nonstop emelgetem majd a súlyokat de ha akkor se fog észrevenni a kutya se amikor már úgy nézek ki hulk akkor kinyírom magam a faszba

2023. dec. 24. 12:12
 12/22 A kérdező kommentje:
úgy nézek ki mint hulk* bocs nem tudok írni
2023. dec. 24. 12:14
 13/22 anonim válasza:

Örülök, ha megpróbálod és te nem vesztegetsz el annyi időt az életedbôl, mint én tettem. :)

A kinézet mellett a másik legfontosabb változás az a lelki megerősödés, amit érezni fogsz.

Az elején néha baromi nehéz hogy rávegye magát az ember az edzésre, főleg ha rég csinált megerőltető, koncentralàst igénylő gyakorlatokat valaki.

De ne add fel, minden egyes alkalommal egyre jobban és jobban fog menni a dolog, ahogy elkezded a testedet edzeni egyre jobban erezni fogod az izmaidst is es egyre fokuszàltabban tudod vegezni a gyskorlatokat.

Kitartàs neked, ne add fel, menni fog!

2023. dec. 24. 12:22
 14/22 A kérdező kommentje:
utálok élni amúgy
2023. dec. 24. 12:27
 15/22 anonim válasza:

#15nekigaza van. Ne nyafogj, változtass, élj!

49 vagyok, férj szokásos módon lelépett egy fiatalabbal, minden sínenvan, kaja készül, sütik rendezett sorokban, úgyhofy most negyek és lefutom a napi penzumot. ;))

Mielőtt kérdezed, ide másokat bíztatni járok, tavaly ilyenkor pl nekem nagyon jól esett, hogy volt kivel anonim módon beszélgetni.

Szóval vegyél fel valamilyen kimozdulós ruhát, lépj ki az ajtón és mozdulj meg!

Tedd ezt meg magadért!

2023. dec. 24. 12:35
 16/22 A kérdező kommentje:

A Büntető Törvénykönyv 162. §-a rendelkezik az öngyilkosságban közreműködésről. Ezek szerint:

Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt bír rá öngyilkosságra, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2023. dec. 24. 16:56
 17/22 anonim válasza:
Én nem megyek sittre egy hozzád hasonló rongyember miatt.
2023. dec. 24. 17:29
 18/22 A kérdező kommentje:

[link]

így térek ki a negatív kívánságatitok/sértéseitek elől

2023. dec. 24. 18:56
 19/22 Avair2010 válasza:
Az edzés az csak az egyik dolog, ami segithet, vagyis féligmeddig elegendő lehet. De ha rendesen dolgozol is valahol, és önellátó vagy, jó pénzed van, arra odafigyelnek a csajok. Aki komoly életet akar, az a nő többnyire olyan alakokhoz megy feleségül, aki jó eséllyel tudja is finnanszirozni a családalapitást.
2023. dec. 30. 03:03
 20/22 A kérdező kommentje:
Családalapítást? XDD ebbe a hulladék világba nem akarok gyereket
2023. dec. 30. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!