Egy lúzer pasi vagyok, hozzám hasonló sorsú nőnek lenne kedved beszélgetni?
Egy igazi lúzer vagyok, akinek semmi sem jön össze az életben. Ettől függetlenül igen tág az érdeklődési köröm, nem vagyok unalmas ember. Sokat olvasok, és szkeptikusan állok a dolgokhoz.
Gondoltam, hogy hozzám hasonló nővel talán el tudnék beszélgetni. Kapcsolatot nem szeretnék, mert mint lúzer nem vagyok rá alkalmas, de azért szívesen beszélgetnék. Max ennyi, amit egy nőtől akarhatok.
Ezt a topikot a hozzám hasonló veszteseknek nyitottam, tehát sikeres embereknek nem kell ideírni, ez nem az ő helyük.
Senkinek nincs szüksége lúzerekre.
Még azoknak a csajoknak sem, akik szintén lúzerek. De velük közös témák legalább akad.
Szerintem felesleges elfogadásra épülő kapcsolatot keresni, a legtöbb arról szól hogy valami hasznot látnak benned, ha nem akkor nem foglalkoznak az emberel.
A hatalom-népszerűség-siker tengelyen el kell helyezkedni valahol különben észre se vesznek és nincs semmi értéked a húspiacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!