Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! ismerkednétek egy...

Lányok! ismerkednétek egy lúzer fiúval?

Figyelt kérdés
nincs életem, nincsenek barátaim, balszerencsés vagyok mindenben, szűz vagyok, egy vicc az életem. viszont nem tartom magam rondának, átlagos kinézetem van. akinek felkeltettem az érdeklődését az nyugodtam írhat, 20F
2023. júl. 16. 18:08
1 2
 1/15 anonim válasza:
Esélytelen....mindjárt jönnek a szívatások! A gyakoris csajoknak te olyan kevés vagy mint a maci sajtban a brummogas!
2023. júl. 16. 18:33
 2/15 A kérdező kommentje:
majd meglátjuk
2023. júl. 16. 18:41
 3/15 anonim válasza:

Nehogy Dunànak menj.Kèsönèrö tipus vagy.Èn is az voltam.Menj el gyurni , küzdösportozni,tàncolni vagy amihez kedved van,uszni akar fekvözni guggolni otthon.

Fejleszd a szemèlyisèged.

Lotyokkal meg nem kell foglalkozni,csomo jo nö van aki ugyanilyen cipöbe van mint te .

Hidd El jön a valtozâs ès eredmèny.

Nekem ezek bejöttek ès kèpzeld Adonisz se vagyok.

2023. júl. 16. 19:00
 4/15 A kérdező kommentje:
hát én úgy vagyok vele hogy minek fejlesszem magam, ha meghalok úgyis minden megsemmisül ami a fejemben van
2023. júl. 16. 19:03
 5/15 BlackSword válasza:
Így meg egy Luzer maradsz...
2023. júl. 16. 19:19
 6/15 anonim válasza:

Ezt nem èrtem.Beteg vagy?

Van bàrmi betegsèged?Testileg èp vagy?

Szellemileg gondolom igen ,de mentàlisan valoszinüleg nem.

Kèrj segitsèget sürgösen

2023. júl. 16. 19:19
 7/15 anonim válasza:

A másodiknak igaza van, és megéri magaddal foglalkozni, fejlődni.

Mert ennyi alapon minek akárnál bárkit, lehet másnap elcsapja a kocsi, azt semmivé lesz.

Én is először magammal foglalkoztam, majd utána kezdtem el randizgatni :)

És lányként mondom, hogy egyedül az taszító, hogy ennyire leírod magad. Küzdj egy picikét, nem esik minden az ember ölébe csak úgy.

2023. júl. 16. 19:21
 8/15 anonim válasza:
Menj fuss egy kört örömlánynál, hátha hoz egy kis megkönnyebbülést. ;)
2023. júl. 16. 19:27
 9/15 anonim válasza:

Figyi kèt dolgot utalok segget nyalni meg okoskodni.

Nem okoskodok, elöször ragd rendbe magad ,nem hianyzik,hogy lesz egy (depresszios) baratnöd ,aztan lesz egy gyereked is .

Apakènt mondom .

2023. júl. 16. 19:29
 10/15 anonim válasza:

"hát én úgy vagyok vele hogy minek fejlesszem magam, ha meghalok úgyis minden megsemmisül ami a fejemben van"

Ezt érteni vélem. De ilyen alapon minek lánnyal összejönni? Annak is vége lesz. Vagy szakítás, vagy meghaltok előbb utóbb.

Megspórolhatnád magadnak a csajozást is nem csak az önfejlesztést.

Lehet egyébként, hogy van hasonló lány is, akinek nincs élete, nagyjából rendben van, nem látja értelmét az önfejlesztésnek, elfogad téged is ilyennek.

2023. júl. 16. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!