Lányok! ismerkednétek egy lúzer fiúval?
Nyolcadiknak igaza van,ez is egy tapasztalat.
Èn nem akartam ezt mondani, kiprobalod,dicsekedni nem kell vele
Rosszlànyokra menj fel
Mintha ezt én írtam volna, azzal a különbséggel hogy én 28vagyok.
De nálad még nincs semmi veszve. Menj közösségekbe, amik az érdeklődési köröddel megegyezik. Ott lesz társaság. Ha még suliba jársz vegyél részt minden közösségi eseményen, ismerkedj neten, találsz lányba is hasonló helyzetben lévőt a te korosztályodba mint amilyenbe te is vagy.
Ne juss oda ahol én vagyok most. Én korosztályomnál már más a helyzet. Sokan kapcsolatban vannak, akik pedig szinglik már hosszú kapcsolaton vannak túl, nem zárták le az előzőt, esetleg gyerek is becsúszott.
Szóval van még pár éved kapard össze magad, és ismerkedj, ne járj úgy mint én. Ha nagy önbizalom hiányod van keress fel egy pszichológust is.
Helyesírásért bocsi, telefonról utálok írni.
Utolsó vagyok, prosti a legrosszabb amit igénybe vehetsz, ne tedd.
Sajnos végső elkeseredésemben én is igénybe vettem, de ő csak a pénzedért van veled, semmivel nem lesz másabb csak mert bedugod egy lyukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!