Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! ismerkednétek egy...

Lányok! ismerkednétek egy lúzer fiúval?

Figyelt kérdés
nincs életem, nincsenek barátaim, balszerencsés vagyok mindenben, szűz vagyok, egy vicc az életem. viszont nem tartom magam rondának, átlagos kinézetem van. akinek felkeltettem az érdeklődését az nyugodtam írhat, 20F
2023. júl. 16. 18:08
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nyolcadiknak igaza van,ez is egy tapasztalat.

Èn nem akartam ezt mondani, kiprobalod,dicsekedni nem kell vele

Rosszlànyokra menj fel

2023. júl. 16. 19:57
 12/15 anonim válasza:
Rossz a hozzáállásod. Minek csinálni bármit is ha egyszer meghalsz?
2023. júl. 16. 20:16
 13/15 anonim válasza:
de cuki vagy :D
2023. júl. 16. 21:17
 14/15 anonim válasza:

Mintha ezt én írtam volna, azzal a különbséggel hogy én 28vagyok.

De nálad még nincs semmi veszve. Menj közösségekbe, amik az érdeklődési köröddel megegyezik. Ott lesz társaság. Ha még suliba jársz vegyél részt minden közösségi eseményen, ismerkedj neten, találsz lányba is hasonló helyzetben lévőt a te korosztályodba mint amilyenbe te is vagy.

Ne juss oda ahol én vagyok most. Én korosztályomnál már más a helyzet. Sokan kapcsolatban vannak, akik pedig szinglik már hosszú kapcsolaton vannak túl, nem zárták le az előzőt, esetleg gyerek is becsúszott.

Szóval van még pár éved kapard össze magad, és ismerkedj, ne járj úgy mint én. Ha nagy önbizalom hiányod van keress fel egy pszichológust is.

Helyesírásért bocsi, telefonról utálok írni.

2023. júl. 17. 00:40
 15/15 anonim válasza:

Utolsó vagyok, prosti a legrosszabb amit igénybe vehetsz, ne tedd.

Sajnos végső elkeseredésemben én is igénybe vettem, de ő csak a pénzedért van veled, semmivel nem lesz másabb csak mert bedugod egy lyukba.

2023. júl. 17. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!