Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznál egy félemberrel?

Barátkoznál egy félemberrel?

Figyelt kérdés

Nem a szó legszorosabb értelmében megfelezett "parasztról" van szó, csak éppen testileg és lelkileg is megcsavart párszor az élet, így már csak őrlángon működöm jó ideje. Ezért (is) igényelném a minőségi kapcsolódásokat és barátokat, mivel a fentiek miatt ebben nem gyakran volt részem és még szeretném átélni, amíg lehet (fogy az időm és egyszer azt veszem észre meglepve, hogy kicsengettek...)

30-as korosztályba tartozom, a sok kiosztott pofon miatt már megtanultam értékelni mások beleölt idejét és energiáját, nem szeretek játszani az emberek érzéseivel, igyekszem kedvesen és nyitottan hozzáállni mindenkihez és a legtöbb témához is, talán ezeket tudom pozitívumként felhozni magammal kapcsolatban. Hasonló korban lévő és magát a világban valamilyen okból egyedül érző, a fentiekkel azonosulni tudó partnerekkel szeretnék leginkább kapcsolódni, és talán közülük is a nőkkel azért egy kicsivel jobban, mert kevés volt a társaságukból, így ebből szenvedem igazán hiányt. Kapcsolatra totál alkalmatlan vagyok, tehát nem társkeresés a célom, nem kell félni tőlem. Meg amúgy sem, mert nem harapok... Jobb napjaimon humoromnál is vagyok, hallgatóságnak sem lehetek olyan rossz és ha van rá igény, programokat is lehet velem szervezni (leginkább valamilyen mozgás, koncert, ilyesmi).

Ennél bővebb szófosás szerintem felesleges, aki lát bármilyen potenciált abban, hogy kihozzunk egymásból valamit, úgy írjon bátran privátban!

(Ha pedig nem és csak a rosszindulat vezérel, a beszólást kérem, hogy tartsd meg magadnak, az életre való adagom megkaptam már belőle és hosszútávon a karmabank egyenlege is csökkenni fog, ha mindenkiben ellenséget keresel... Béke!)

Egy 30-as korosztályú férfi

nov. 3. 17:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem
nov. 3. 18:02
 2/11 anonim válasza:
Félistennel inkább.
nov. 3. 18:52
 3/11 anonim válasza:
Teljesen normális, intelligens személynek tűnsz, az efféle kulturált kérdések miatt járnak sokan ide. Ezek mellett nem élnék a lehetőséggel mert teljesen jól elvagyok, de sok sikert.
nov. 3. 19:17
 4/11 anonim válasza:
Nem, mert az ilyenek a legnagyobb fogú energiavámpírok
nov. 3. 19:34
 5/11 anonim válasza:
Èn szívesen barátkoznèk. 30-as nő.
nov. 3. 20:12
 6/11 anonim válasza:
#4 Ezzel egyetértek én is.
nov. 3. 20:13
 7/11 A kérdező kommentje:

#3: Köszönöm!

#4 és #6: Sajnálom, hogy eddig ezeket tapasztaltátok. Minden ember más és más, saját bőrömön tanultam meg, hogyan nem illik bánni másokkal, ez pedig elég kemény lecke volt, úgy érzem.

nov. 3. 20:30
 8/11 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék veled. De padlón vagyok lelkileg, velem is sok rossz dolog történt mostanában és nehéz élethelyzetbe kerültem.
nov. 3. 21:55
 9/11 anonim válasza:

Szívesen beszélgetek veled.

Nő vagyok.

nov. 3. 23:18
 10/11 anonim válasza:
Hol laksz?
nov. 4. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!