Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkozna,ismerkedne velem...

Barátkozna,ismerkedne velem extrém nagy méretekkel rendelkező nő/lány?

Figyelt kérdés
Leveleznék,ismerkednék óriási méretű,200 kg körüli nővel,leginkább privátban.Normál alkatú,diplomás férfi vagyok.Csak az ilyen alkatú nők érdekelnek.

szept. 27. 22:23
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Kötetlenül ismerkednék.Aztán kiderül mi lesz belőle.Írj bátran!
szept. 27. 23:05
 2/19 anonim válasza:
Személyi edző vagy?
szept. 28. 09:52
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem,csak az extrém nagy nők rajongója.Amúgy nem áll a kérdésed messze az igazságtól.
szept. 28. 09:55
 4/19 hungaroboy válasza:

Kérdező, csatlakozom hozzád a keresésben. Én egy BBW-nek írtam, de úgy tűnik, nem szeretne ismerkedni.

De mások se nagyon, pedig tényleg lenne rájuk is szükség.

Az viszont gond, hogy szinte mindenkinek anonimra van állítva a profilja, így meglehet, hogy többször is bombázza az ember ugyanazt az illetőt üzeneteivel, pedig nem szeretné zaklatni.

Szóval, BBW-k, hajrá!

szept. 28. 19:25
 5/19 Ricsi940627 válasza:

Èn is szetetnèk ismerkedni!

30 èves Budapesti fèrfi vagyok.

Minèl nagyobb, annàl szebb!

Ràadàsul csak a kutya jàtszik a csontokkal!Szóval ìrjatok hölgyekXOXO

szept. 29. 12:01
 6/19 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem vagyok egyedül.....

Nekem inkább az ssbbw vagy ussbbw nők tetszenek./ussbbw= extrém kövér,200 kg+/

szept. 29. 19:41
 7/19 Ricsi940627 válasza:
Azok is favoritok.
szept. 29. 20:35
 8/19 hungaroboy válasza:
kérdező, nem, nem vagy egyedül szerencsére, habár nálam nincs alsó korlát a lányok súlyánál, tehát vékonyabb is szóba jöhet. De az tény, hogy azért vagyunk itt, mert érdekelnek a testesebbek mindnyájunkat itt ezen a fórumon. Jó lenne, ha az érintett lányok is előjönnének.
szept. 30. 08:05
 9/19 Ricsi940627 válasza:

Az a bajom,hogy általánosítás/kiközösítés áldozatai ezek a szegény lányzók!Akik nem értenek egyet,azok azt mondják,fúj ez undorító,dagadt,nem egészséges!

Ami rossz és sértő!

Viszont én úgy vallom,hogy egy nő minimum 100 kiló felett kezdődik!Akkor nekem jogom volna a vékony lányokra mondani,hogy undik?De én ezt nem fogom nyilván...Puszi husik!kiállok értetek!

szept. 30. 09:11
 10/19 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled.Azért nincs önbizalmuk,mert állandóan sértegetik őket,mintha bűn lenne kövérnek lenni.Pedig szerintem is szépek a nagyon nagy nők.
szept. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!