Barátkozna,ismerkedne velem extrém nagy méretekkel rendelkező nő/lány?
Figyelt kérdés
Leveleznék,ismerkednék óriási méretű,200 kg körüli nővel,leginkább privátban.Normál alkatú,diplomás férfi vagyok.Csak az ilyen alkatú nők érdekelnek.szept. 27. 22:23
11/19 hungaroboy válasza:
Ráadásul nem is azért kövérek mert halálra zabálják magukat, hanem azért, mert hormonálisan így születtek, vagy alakultak. De kövérséget állítólag bizonyos vegyianyagok túlsúlya is okozhat a szervezetben, mármint környezetre káros vegyi anyagokra gondolok, amik valamely termék gyártása során kerültek bele valamibe.
Ez ugyanez a kérdés, hogy pl. miért csökken a férfiak termékenysége: sokaknál azért, mert olyan vegyi anyagokkal dolgoznak a munkahelyükön (pl. festők) akiknél a vegyi anyag ilyen hatást eredményez.
szept. 30. 12:48
12/19 A kérdező kommentje:
Volt olyan extra kövér kedvesem,aki hormonzavaros volt,ezért hízott közel 200 kg-ra.De olyan is volt,aki ételfüggő volt,evési rohamai voltak.Gyerekkorból hozott problémák miatt.Amúgy a kövér nőket többet bántják,mint aki lop,csal,hazudik.
szept. 30. 13:27
13/19 hungaroboy válasza:
Kérdező, ez bizony igaz, őket tényleg sokan bántják sajnos.
szept. 30. 13:30
14/19 A kérdező kommentje:
Van benne tapasztalatom.A 192 kg-os exemre volt,hogy ráröfögtek az utcán,hájpacninak nevezték.A gúnyos utánafordulások mindennaposak voltak.Ha együtt voltunk akkor is.Biztos furcsán néztünk ki,110 kg-mal volt nálam nehezebb.
szept. 30. 13:37
15/19 hungaroboy válasza:
Kár hogy vége lett a kapcsolatodnak vele, ő beleesett volna a kategóriába, dehát ennél azért sokkal több kell a lelki oldalon ahhoz hogy két ember passzoljon, gondolom ez az összhang nem volt meg köztetek. Én egyszer találkoztam egy komolyabb súlyú lánnyal, többször nem sikerült sajnos, kár érte, ő biztonsági személyzetként dolgozott még olyan 2017-18 körül egy nyáron egy budapest belvárosi felsőfokú, külföldi diplomát is adó iskolában, én meg könyvtárba tartottam ugyanott. Dehát sajnos többször nem futottunk össze.
szept. 30. 13:47
16/19 A kérdező kommentje:
Megvolt az összhang,de kiköltözött Angliába.Informatikus volt,a nővére szerzett neki nagyon jó otthoni munkát.Visszasírom őt.
szept. 30. 13:55
17/19 Ricsi940627 válasza:
Ti nektek legalàbb volt ilyen kedvesetek...
szept. 30. 14:04
18/19 A kérdező kommentje:
Hála istennek!Engem más alkatú nő nem is vonz.Csak az extrém kövér nők érdekelnek.
szept. 30. 14:22
19/19 Ricsi940627 válasza:
Csatlakoznèk 18-ashoz!
szept. 30. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!