Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 🍿 Csendes háziállat helyett...

🍿 Csendes háziállat helyett keresek társat, jössz? 😄

Figyelt kérdés

okt. 10. 19:08
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
Hangos vagyok, mehetek?
okt. 10. 19:15
 2/30 anonim válasza:
Nekem sajnos nemrég halt meg a háziállatom, most még magányosabb vagyok :( (F)
okt. 10. 19:16
 3/30 anonim válasza:

Kérdező, szerinted mennyire lehet komolyan venni egy olyan embert, aki kiír egy olyan kérdést, hogy társat keres, de azt sem képes kiírni, hogy hány éves, milyen nemű, illetve azt sem, hogy milyen nemű és korú embert keres. Komolyan érdekelne a válaszod.

Vagy csak poénból írtad ki és poénnak szántad a kérdésed? Mert ha igen, annak tökéletes.

okt. 10. 19:20
 4/30 A kérdező kommentje:
🍿😄 Szerintem olyan jó az ajánlatom, hogy le se kell írnom a részleteket.
okt. 10. 19:23
 5/30 anonim válasza:
Inkább a háziállat. Szerencsére van belőle bőven.
okt. 10. 19:24
 6/30 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok. Részemről semmilyen jó ajánlatot nem látok abban, hogy egy idegen embernek, akiről semmit nem tudni, a házi állata helyett a társává válhassak. Magam részéről ez a kérdés inkább jó poén, mint jó ajánlat. De lehet vannak itt olyan emberek is, akik ezt jó ajánlatnak tekintik.
okt. 10. 19:49
 7/30 anonim válasza:
Én szívesen lennék a csendes háziállatod.
okt. 10. 19:50
 8/30 anonim válasza:
Szóljál anyudnak.
okt. 10. 19:51
 9/30 anonim válasza:
Ha nem nagy baj hogy néha a szőnyegre pisilek és szétrágom a bútorokat akkór megyek.
okt. 10. 20:01
 10/30 anonim válasza:
Csendes is és elválaszthatatlan társ is: pár bolha. Átküldöm őket..
okt. 10. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!