Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyan 35-50 közötti...

Vannak itt olyan 35-50 közötti emberek, akik nem elsősorban abban látják a barátkozás lényegét, hogy online írjunk egymásnak heteken át?

Figyelt kérdés
Nekem igényem van a beszélgetésre, később a személyes találkozásra is.

szept. 23. 21:57
1 2 3 4
 31/36 hungaroboy válasza:

Sziasztok. 27-es, 30-as és a kérdezőnek: én még "szia, mizu"-s üzeneteket se kaptam, szóval ti előrébb vagytok. Igaz, csak 2-3 hete vagyok itt rendszeresen, habár régen regisztráltam, már vagy 2008 környékén.

Ahogy a többiek mondják, az tényleg szerencsés lenne ha tudnánk hogy a kérdező az ország mely tájáról, netán külföldről van-e hogy azért fel tudjunk készülni, ha esetleg kicsit komolyabb utazás szükséges.

Én nem tartom titokban hogy 47 éves, vak férfi vagyok, jelenleg Budapestről. A telefonszámot én se félek megadni némi ismerkedés után. Fura módon, eddig a trollok nem kerestek meg, pedig találkoztam már illetve még olyan homoszexuális férfival is a neten, aki lezbikus csajnak adta ki magát és azt hitte hogy sose jön rá senki se, persze aztán kiderült ami kiderült... könnyű rájönni. A trollok meg nem olyan gazdagok, hogy engem hivogassanak azért, hogy a végén ne kapjanak semmit se, max. egy tiltást...

Meg aztán le is lehet tiltani/tiltatni nem kívánt telefonszámokat.

szept. 28. 20:53
 32/36 anonim válasza:

Nagyon tetszik a hozzáállásod, ha van kedved, írj egy üzenetet. :)

38F

okt. 4. 08:40
 33/36 anonim válasza:

Kivel barátkoznál? :)

okt. 4. 10:12
 34/36 anonim válasza:
Elég lett volna egyértelműen leírni, amit szeretnél :)
okt. 9. 14:01
 35/36 anonim válasza:
Egyetértek. Én is utálom a hosszas irogatast, a táplálkozással való hitegetest amiből aztán soha nem lesz semmi.
dec. 3. 10:09
 36/36 anonim válasza:

Milyen barátot keresel?

dec. 3. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!