Vannak itt olyan 35-50 közötti emberek, akik nem elsősorban abban látják a barátkozás lényegét, hogy online írjunk egymásnak heteken át?
Sziasztok. 27-es, 30-as és a kérdezőnek: én még "szia, mizu"-s üzeneteket se kaptam, szóval ti előrébb vagytok. Igaz, csak 2-3 hete vagyok itt rendszeresen, habár régen regisztráltam, már vagy 2008 környékén.
Ahogy a többiek mondják, az tényleg szerencsés lenne ha tudnánk hogy a kérdező az ország mely tájáról, netán külföldről van-e hogy azért fel tudjunk készülni, ha esetleg kicsit komolyabb utazás szükséges.
Én nem tartom titokban hogy 47 éves, vak férfi vagyok, jelenleg Budapestről. A telefonszámot én se félek megadni némi ismerkedés után. Fura módon, eddig a trollok nem kerestek meg, pedig találkoztam már illetve még olyan homoszexuális férfival is a neten, aki lezbikus csajnak adta ki magát és azt hitte hogy sose jön rá senki se, persze aztán kiderült ami kiderült... könnyű rájönni. A trollok meg nem olyan gazdagok, hogy engem hivogassanak azért, hogy a végén ne kapjanak semmit se, max. egy tiltást...
Meg aztán le is lehet tiltani/tiltatni nem kívánt telefonszámokat.
Nagyon tetszik a hozzáállásod, ha van kedved, írj egy üzenetet. :)
38F
Kivel barátkoznál? :)
Milyen barátot keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!