Vannak itt Grazban élő magyarok rajtam kívül? Lenne kedvetek barátkoznii? Elsősorban lányokkal szeretnék baratkozni, de barki johet. 19L
Figyelt kérdés
Az elobb lehet hogy rossz kategóríába tettem fel a kérdést, sorry
Meg ha lehet hasonló korosztállyal, 17-22 korul.
És tényleg csak barátkozni szeretnék, koszonom ha tiszteletben tartod.
Rólam: Szeretem az animéket, horrorfilmeket, illetve az állatokat, van egy cicánk, és szeretnék még orokbefogadni állatot a későbbiekben. Szeretek olvasni is, illetve inni 😂🤣 Hát igen ezen nincs mit szépíteni, jó lenne találni egy hozzám hasonló alkoholistát akit elrángathatok magammal mindenfele, persze cserébe engem is odarángatsz ahova akarsz 😂
febr. 14. 17:07
1/6 A kérdező kommentje:
Naaa de kajak senkiii? Miééért? 😭😭
febr. 15. 21:31
2/6 anonim válasza:
Miért nem barátkozól osztrákokkal?
febr. 25. 19:24
3/6 A kérdező kommentje:
Talán azért mert nemntudom a nyelvet? Tanulom a nemetet, de nagyon kezdő vagyok, és az anyanyelvemen beszélő barátokat szeretnék. Mert egy szót se értek a német pampogásból.
febr. 27. 19:38
4/6 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, akkor soha sem fogod megtanulni a németet.
márc. 3. 15:23
5/6 A kérdező kommentje:
Ja te nyilván jobban tudod. Jelenleg is intenzív nyelvkurzuson vagyok egy nyelvsuliba, most A2 szinten tudok, de TANULOK. de mire anyanyelvi szinten megtanulom, az sok év. 🖕🖕
márc. 3. 20:22
6/6 anonim válasza:
Nem kell ahhoz anyanyelvi szint, hogy barátkozz másokkal xd.
Nagyon kedves kisugárzásod van, nem csodálom ha nem is lesznek barátaid.
márc. 5. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!