Volna kedved megismerni egy kedves, 23 éves, zenekedvelő, egyetemista srácot? :)
9, 10
Csak tudnám akkor minek pazaroljátok a betűt itt?
10
Ja, a szexuális beállítottságodat meg ne ebben a kategóriában reklámozd, és pláne ne ilyen visszataszító módon. Oké hogy leszbi vagy de nem muszáj ezt kérdés, kérés nélkül mindenki orrára kötni.
Meg sem fordult abba tüttyedt agyadba hogy pasiként nem érdekelnek a 23 éves egyetemista srácok?
(#10 voltam) 😁
15
Továbbra is tartom, hogy ez az infó senkit nem érdekel rajtad kívül. Nem kötelező kommentelni, simán be lehet zárni az oldalt és továbblépni
17
Nézd, én mindenkihez úgy állok, ahogy ő áll hozzám. Ha ő úgy érzi, hogy ez a válasz a kérdésemre, hogy hát őt bizony nem érdeklik a pasik és nincs kedve, akkor én meg úgy érzem, hogy le kell írnom hogy ezt senki nem kérdezte itt. Ha ő simán annyit írt volna hogy nem, nincs kedvem akkor szó nélkül hagyom, bár akkor sem értem hogy minek ír ide, ha nincs kedve
"pasiként nem érdekelnek a 23 éves egyetemista srácok?"
Ez nagyon szomoru. Akkor tovabb kell dolgoznunk a szivarvany vilagrenden. 🫠🥹🏳️🌈
18
Azt se hagytad szó nélkül ám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!