Hogyan találjak olyan foglalkozásokat ahol egyetemistákkal ismerkedhetnék?
Figyelt kérdés
Szinte egyáltalán nincsenek barátaim az egyetemen. Már rég kialakultak a baráti körök, akik pedig egyedül vannak nem is szeretnének ismerkedni. Jelentkeztem diákszervezethez is, de nem vettek fel. Nagyon egyedül érzem magam. Mit csináljak?2023. okt. 7. 18:32
1/8 anonim válasza:
Iszol rendesen? Szakestek?
2023. okt. 7. 18:37
2/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek olyan barátaim akik szeretnének inni vagy eljárni otthonról. Nehezen lehet megtalálni az egyetem által szervezett eseményeket. Most nincsenek szakestek szerintem.
2023. okt. 7. 18:53
3/8 anonim válasza:
Valamilyen sport esetleg? Vagy nincs pl. filmklub az egyetemen? Esetleg ha vallásos vagy, akkor egy ilyen közösség is szóba jöhet.
2023. okt. 7. 19:40
4/8 A kérdező kommentje:
Nem sportolok és kevésszer van sportesemény nálunk. Nincsenek ilyen klubbok csak a szervezetek és jövő tanévben lehet csak újból jelentkezni.
2023. okt. 7. 20:18
5/8 anonim válasza:
Szabválak? Vagy a kötelező tesi alatt?
2023. okt. 7. 22:01
6/8 A kérdező kommentje:
Egyiket sem vettem fel
2023. okt. 7. 22:22
7/8 anonim válasza:
Járj könyvtárba, ismeretterjesztő/tudományos előadásokra, konferenciákra, keress valamilyen közösséget. Vállalj esetleg közösségi munkát, sokfelé tudsz önkénteskedni. Meg szerintem ha egy város el tud tartani egy egyetemet, akkor ott sok és sokféle program lehet, valamelyiken biztosan találsz egyetemistákat.
2023. okt. 7. 22:36
8/8 anonim válasza:
Szia !
Ismerős érzés...
Nem tudom merre vagy egyetemista, de ha gondolod, akkor szívesen barátkozom veled (csak ha Te is nő vagy)
23/L
2023. okt. 7. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!