Mi a foglalkozásotok?
Kiváncsi vagyok arra, hogy mi a foglalkozásotok.
Meg vagytok vele elégedve?
Napi hány órát dolgoztok?
Van elég szabadidőtök?
Mióta dolgoztok ott?
Kort és nemet is írjatok!
Azért tettem fel a kérdést, mert szeptembertől én is fogok dolgozni, és kiváncsi vagyok, hogy milyen a munka világa.
Biztonsági őr
Szarúl keresek és utálom is hetfőtől péntekig 10,5órát dolgozok. Most megyek egyetemre továbbtanulni. Így nem keresek másik munkát csak egyetem mellett (újra diák leszek).
24 éves fiú
Tanár vagyok. A fizetésemmel nem vagyok elégedett. A szünetekben takarítani és vasalni járok magánházakhoz.
A napi munkaidő változó. Olyan 6-10 óra naponta.
Szabadidőmet van.
23 éve csinálom ezt.
47N
"Szabadidőmet van."
Remélem nem nyelvtantanár vagy.
Problémamegoldó,banki kölcsönfelügyelő.
Meló jó,mindig van mit csinálni,mert sok a sumák ember.
Általában estefele melózok,akkor vannak otthon a családlátogatáshoz.
Sok a szabadidőm,általában kávézókban kocsmákban vagyok napközben.
15 éve csinálom,fater után kaptam ezt a melót,ő most egy hosszabb kényszerpihenőn van.
Kor nem
Jurij
Irodában dolgozok egy napelemes cégnél.
Fizetés tűrhető, bár mindig lehetne jobb persze.
8-tól 4-ig dolgozok. Túlóra nagyon ritkán van. Magamnak osztom be a munkát, egyedül dolgozok.
Kicsit kezdek beleunni, nézelődök másfele is. Teljesen más végzettségem van, de itt kaptam korábban munkát,megszerettem aztán itt ragadtam.
5 éve vagyok itt.
N
Az élet túl rövid ahhoz, hogy elfecséreljük az időnket egy-egy munkahelyen, miközben másokat ezzel gazdagítunk. .
Amúgy utazgatok....
Irodában vagyok mindenes. Azaz beszerzek, panaszokat kezelek, honlapot szerkesztek stb.
A fizetésem jó az átlagfizetéshez képest, bár lehetne jobb, hogy haladjak is valamerre.
Napi 7 órát dolgozom, heti 2 nap home office-ban. Van, hogy becsúszik túlóra, de azt fizetik.
Szabadidőm szerencsére van.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!