Mi a foglalkozásotok?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok arra, hogy mi a foglalkozásotok.
Meg vagytok vele elégedve?
Napi hány órát dolgoztok?
Van elég szabadidőtök?
Mióta dolgoztok ott?
Kort és nemet is írjatok!
Azért tettem fel a kérdést, mert szeptembertől én is fogok dolgozni, és kiváncsi vagyok, hogy milyen a munka világa.
2023. júl. 20. 09:25
11/17 anonim válasza:
#9 Ez gyönyőrű gondolat, csak sajnos az emberek 99%-ának dolgoznia kell, hogy el tudja tartani magát.
12/17 anonim válasza:
11.
Ez egyéni szoc problémája mindenkinek.
13/17 anonim válasza:
#12 Akkor kinek szántad ezt a nagy bölcsességet? A többi milliomos újgazdag fiatalnak, akik amúgy se dolgoznak?
14/17 anonim válasza:
13.
A hülyék dolgoznak,
az értelmesek meg élik az életüket.
15/17 anonim válasza:
A szegények dolgoznak, a gazdagok meg élik az életüket. Nem inkább ezt szeretted volna mondani?
16/17 anonim válasza:
Szociális munkás vagyok. A fizetésem nem sok, de ahol én dolgozom ad a közalkalmazotti alapfizu mellé pótlékokat, szóval átlagban több mint a területen dolgozóké. Két éve dolgozok itt, 25 évesen ez az első munkahelyem. Sokszor stresszes a munka, hisz nehéz emberi sorsokkal találkozom, de pozitívum, hogy kötetlen a munkaidő, van egy törzsidő, amikor az ügyfelekkel dolgozunk, a többit viszont mi osztjuk be, akár otthonról is lehet adminisztrálni. Változó, hogy elégedett vagyok e vele, ha sikerélmények értek a héten akkor igen, ha az ügyfelek engem hibáztatnak mert nincs pénzük akkor azért az nehezebb.
17/17 Senior Séf válasza:
Nyugger vagyok.
Meg vagyok vele elégedve. Csak a nyugdíjfizetés előtti utolsó 29 nap szűkös egy kicsit.
Napi 3-4 órát dolgozok.
Van elég szabadidőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!