Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a foglalkozásotok?

Mi a foglalkozásotok?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok arra, hogy mi a foglalkozásotok.

Meg vagytok vele elégedve?

Napi hány órát dolgoztok?

Van elég szabadidőtök?

Mióta dolgoztok ott?

Kort és nemet is írjatok!

Azért tettem fel a kérdést, mert szeptembertől én is fogok dolgozni, és kiváncsi vagyok, hogy milyen a munka világa.

2023. júl. 20. 09:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ez gyönyőrű gondolat, csak sajnos az emberek 99%-ának dolgoznia kell, hogy el tudja tartani magát.
2023. júl. 20. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:
9%

11.

Ez egyéni szoc problémája mindenkinek.

2023. júl. 20. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
#12 Akkor kinek szántad ezt a nagy bölcsességet? A többi milliomos újgazdag fiatalnak, akik amúgy se dolgoznak?
2023. júl. 20. 20:36
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

13.

A hülyék dolgoznak,

az értelmesek meg élik az életüket.

2023. júl. 21. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
A szegények dolgoznak, a gazdagok meg élik az életüket. Nem inkább ezt szeretted volna mondani?
2023. júl. 21. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Szociális munkás vagyok. A fizetésem nem sok, de ahol én dolgozom ad a közalkalmazotti alapfizu mellé pótlékokat, szóval átlagban több mint a területen dolgozóké. Két éve dolgozok itt, 25 évesen ez az első munkahelyem. Sokszor stresszes a munka, hisz nehéz emberi sorsokkal találkozom, de pozitívum, hogy kötetlen a munkaidő, van egy törzsidő, amikor az ügyfelekkel dolgozunk, a többit viszont mi osztjuk be, akár otthonról is lehet adminisztrálni. Változó, hogy elégedett vagyok e vele, ha sikerélmények értek a héten akkor igen, ha az ügyfelek engem hibáztatnak mert nincs pénzük akkor azért az nehezebb.
2023. júl. 22. 06:49
 17/17 Senior Séf ***** válasza:

Nyugger vagyok.

Meg vagyok vele elégedve. Csak a nyugdíjfizetés előtti utolsó 29 nap szűkös egy kicsit.

Napi 3-4 órát dolgozok.

Van elég szabadidőm.

2023. júl. 22. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!