Mennyit keresel? Mi a foglalkozásod, milyen végzettséged van?
Gyeden vagyok
195 amit kapok havonta
Elmúlt két évben a havi átlag 1.2M volt KATA-sként. Stratégiai, innovációs, és oktatási tanácsadással foglalkozom (EUs intézményeknek, EUs projekteknek, stb) egyéniben.
Emellett részmunkaidőben dolgozom egy egyetemen oktatóként, de az nem nagy pénz.
És résztulajdonos vagyok két kis cégben, amik még nem termelnek komoly profitot, illetve amit igen, az még nem lett osztalékolva. Egy tanácsadócég, és egy szoftvercég. Majd meglátjuk ez mit hoz idővel.
Végzettségem mérnöki bsc, közgáz msc, policy témájú phd kutatás.
33F
Nincs semmilyen jövedelmem, még társadalombiztosításom se.
Nem dolgozom sehol.
Növénytermesztő gépész, könnyűgépkezelő, éretségi, és települési környezetvédelmi technikus vagyok. Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom, büntetlen előéletü vagyok. És van egy pár jogosítványom is.
Durva hogy a gyk-n a két véglet van mindig jelen. (Nem csak itt, más kérdéseknél is.) A munkanélküli, és a millió felett kereső.
Hol az átlag réteg?
4: KATA mellé javaslom hogy legyen vastag önkéntes magánnyugdíj pénztárad, mert amit KATA -s kén befizetsz abból nem fognak sokat elszámolni...
Ez csak jótanács.
Bár ha lehet kérd EUR -ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!