Mennyit keresel? Mi a foglalkozásod, milyen végzettséged van?
Érettségim van, 1 szakmám és egy nyelvvizsgám.
Jelenleg egy webáruháznál dolgozom mindenesként, nettó 260.000 Forintért.
Már az általánost is végigbukdácsoltam és az érettségi is csak másodszorra sikerült. Azután mindenféle alkalmi munkákból éltem évekig.
Majd beütött a nagy szerelem és a lány elérte nálam, hogy legyen célja az életemnek. Elvégeztem egy okj-s klímaszerelő tanfolyamot és elkezdtem dolgozni és pénzt keresni. A nulláról indultam, de mára már van család és lettek alkalmazottjaim is és nem győzzük a munkát, mert boldog-boldogtalan klímát akar.
Mennyit keresek? Havonta az alkalmazottjaim is milliós jövedelmet visznek haza, én meg -adózottan- ennek kb. a tízszeresét, hiszen az enyém a cég és az enyém a fellősség.
45: Tegyük fek hogy igaz, akkor gratula.
Bár a matek nem adja ki. 10milliót adózva az necces. Alkalmazottak is milliót, brutál mennyiségű adót kell fizetni.
Nem lehetetlen. De ez alap hangon azt jelenti hogy más kiadástok nincs de napi 1 millió értékben számlát ki kell állítani.
Ha valami nem kerek akkor ne hangoztasd.
Nem ismerek sok vállalkozót aki bér formályában kivenne ekkora fizetét, ezt mind osztaléknak veszik ki. Amúgy meg a lakás céges iroda és a rezsit leírják, havi bevásárlás is kiadás, kiadás az anyám tyúkja is.
Tudjuk hogy nagyon magas a jövedelmezősége mert a klímát is csak a klímáson keresztül lehet beszerezni ami így lazán dupla annyi mint ha én venném.
Persze megvehetem én is, csak akkor nem szereli be senki ha csak nem én.
Bár akkor meg nuku garancia.
Plusz a beszerelés, és az anyagok hozzá szintén drágábban mintha én venném.
Mint látjuk ha van munka akkor jól megy, nem tudom téli időben mennyire megy.
De a NAV csak a NER -el elnéző.
HA minden igaz és tiszta akkor gratula.
Grafikus, nyomdász.
Nettó 260 ezer.
25 érettségivel raktáros - nettó 250 (ebben mozgober is van kb netto 30e).
Logisztikát szeretnék még tanulni + B2 angol nyelvvizsgának is bekéne figyelni 30 előtt.
49: Munkában már nagyon kevés helyen kérik a vizsgát. Tudást kérik.
5 év alatt 2 nyelvből is meglehet ebben a korban 0 ról.
Nyelvnél nem igen van sok fontosabb dolog amit tanulni lehet.
Logisztikában Angol és Német. Német mert Német a legnagyobb Európai gazdaság, sokszorosa az orosznak. És ott van az Osztrák, illetve a Svájc 70% is német nyelvű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!