Mennyit keresel? Mi a foglalkozásod, milyen végzettséged van?
26. mese habbal. Az 100%, hogy nem korrupcióból származó pénz. Az nvsz már hónapokon belül kiszúrta volna.
Ott valami "egyéb vállalkozás" zajlik ;)
400 + cafeteria + szabadidő
szoftverfejlesztő vagyok
450 ezer körül keresek, vannak mozgó bérelemek (túlóra, prémium).
Csoportvezető vagyok egy üzletlánc logisztikai központjában.
Logisztikai ügyintéző OKJ-m van (meg pénzügy-számviteli ügyintéző is, de az itt nem releváns plusz sosem dolgoztam benne).
Ez nagyon érdekes, nem is tudtam, hogy van ilyen. BV nél nincs, és ők teljesen nyíltan hirdetik az állásokat bruttó bérrel, ami nyilván kábé egyenlő a többi egyenruhás azonos tisztségű munkákkal, ergó simán lehet tudni ebből mennyit keres egy rendőr meg tűzoltó is.
Amúgy mindig nagyon érdekes számomra ezen kérdéseknél, hogy egyértelműen a többség olyan kategóriába tartozik, ami messze az átlag felett van.
Még is az oldal színvonala a béka segge alatt van, pedig a felhasználók többsége elég magas szinten vannak a munka életben.
Amit meg le lehet szülni a toplistákból és a szavazatok számából + like/dislike meg válasz számokból is, hogy nagyjából mennyi az annyi felhasználó.
Ha az ember sokat olvasgat itt ilyen kérdéseket tényleg elhiszi, hogy jó világ van itt még diploma nélkül is, diplomával meg aztán arany élet.
Lassan már kezdhetek elbújni meg kicsit szégyenkezni a külföldi fizummal, mert itt felzárkózás van ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!