Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve barátkozni?

Valakinek van kedve barátkozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Örülnék, ha sikerülne több velem hasonló korú embert megismernem, mivel a közvetlen környezetemben már nincs új arc. 19 éves lány vagyok, a bemutatkozást inkább a beszélgetés alatt ejteném meg, már ha tényleg érdeklem a másik felet.:D Úgyhogy inkább egy kérdéssel indítanék: Szerinted hány százalékban egyezik az ember és a banán DNS-e?
aug. 13. 17:54
 1/7 anonim válasza:
kb 60 szazalekban
aug. 13. 18:04
 2/7 anonim válasza:

Csaltam és rákerestem :(. 60%

Mostmár legalább tudom, hogy nem vagyok őrült, amikor a banánokhoz beszélek, hiszen szinte fele barátaim.

25F

aug. 13. 18:06
 3/7 anonim válasza:
Azt tuttátok, hogy a banán bogyó?
aug. 13. 18:48
 4/7 anonim válasza:
Én szívesen barátkoznék veled ha tényleg a szándék komoly! Lány vagyok, 19 éves. :D
aug. 13. 18:51
 5/7 anonim válasza:
Kínaiaknál 90% felett, szín, alak, íz is hasonló.
aug. 13. 19:13
 6/7 karikaslany válasza:

En

29 éves lány vok.

Tesa

aug. 13. 19:24
 7/7 anonim válasza:
Abszolút nem értek ehhez szóval nullához közeli értéket mondtam volna de a többiek megleptek :D 19F, írj nyugodtan
aug. 14. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!