Pécs környékén lenne kedve valakinek barátkozni?
Figyelt kérdés
Fiú/Lány mindegy, előny ha 18-25 között vagy. Én 23 éves vagyok jelenleg, és fiú. Próbálkoztam már itt-ott, egyenlőre kevés sikerrel. Magamról nem irok sokat, imádok moziba járni, csavarogni, jókat beszélgetni, természetbe járni, bringázni, zenét hallgatni. Magánnyal küzdök már évek óta, félek hogy elpocsékolom a maradék "fiatal" éveimet is. Jól jönne egy kis szociális élet is, a munkát nem szeretném idehozni, ott van egy kevés de az más tészta, és nekem az egyáltalán nem elég. Pécs vonzáskörzete igazából (Én nem Pécsi vagyok, de ott lehet például jobban programokat szervezni, mégiscsak az a megyeszékhelyünk.) Előre is szólok, inkább introvertált beállitottságú vagyok, antiszociálisnak viszont nem mondanám magam, egyszerűen csak megválogatom nagyok hogy kivel beszélgetek (kivel találom meg a hangot. Ékezetem nincsen, ebből fakadnak az irási hibák.aug. 8. 19:51
1/2 anonim válasza:
Írj. :)
aug. 8. 20:15
2/2 A kérdező kommentje:
Írj te
aug. 24. 21:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!