Valaki beszélgetni egy kissé elvont, morbid humorú
csajjal? 26/N
Figyelt kérdés
Nővel, meleg férfival, esetleg olyan sráccal beszélgetnék, akinek stabil kapcsolata, de kevés barátja van vagy egyáltalán nincsenek. Nem szeretnék félreértésekbe belefutni, ne haragudjatok, tényleg csak barátilag ismerkednék. Azért sem elsősorban "átlagos" pasik felé irányul a kérdés, mert pár éve nincs közeli lánybarátom és vannak programok, amiket a fiúbarátimmal nem lehet kivitelezni. ._. Melóban is csak pasik vannak, nőkkel alig találkozom. Talán más is van itt hasonlóan, mint én. Ha valakinek érdekes esetleg, INTP az MBTI típusom.
Pest előnyben, megkönnyíti a későbbi személyes találkozásokat, ha a másiknak is van rá igénye persze.
Erről az átlagos, nem átlagos témáról: Ha megnézitek a társkereső appok női felhasználóit, lehet látni, hogy fingjuk sincs mennyire tök ugyanazt írják bele a profiljukban mindannyian, mintha egymásról másolnák, miközben mindegyik iszonyatosan egyedinak gondolja magát :D
2024. júl. 17. 18:01
12/20 anonim válasza:
#11: Igen, és teljesen átlagosak tucatkülsővel és tucatképekkel (tükörszelfi, konditerem, tengerpart, drága étterem stb.). Közben meg mindenki azt hiszi, hogy ő valami királykisasszony, akinek joga van bármihez.
2024. júl. 17. 18:24
13/20 anonim válasza:
Azota irt is valakinek? xd
2024. júl. 17. 20:49
14/20 anonim válasza:
#13: Nem tartom valószínűnek, de a gyk-s női felhozatalt ismerve valószínűleg senki sem vesztett sokat. Ha egyáltalán be is indul valamiféle beszélgetés, az nagyjából annyiból áll, hogy tőmondatokban válaszolgatnak pár levél erejéig, aztán eltűnnek, vagy kiderül, hogy megint valami idegbeteg toxikusba sikerült belefutnod, aki minden apróságon megsértődik. Én már nagyon szkeptikus vagyok az itteni kommunikációval kapcsolatban.
2024. júl. 17. 21:03
15/20 anonim válasza:
Milyen programokat nem lehet fiúbaráttal kivitelezni? Kozmetikushoz, műkörmöshöz járás?
2024. júl. 17. 22:38
16/20 gabor49 válasza:
leveleznek bar se nős se meleg nem vagyok de elvont az igen 50/f
júl. 18. 04:51
17/20 anonim válasza:
Nem irt senkinek kamu kata
júl. 18. 12:24
18/20 anonim válasza:
Lehet mondjuk azért nem írt mert privátban amúgyis kap egy csomó levelet és elég arra válaszolni. Mikor én írtam ki kérdést, arra is jött privát és mindenkinek válaszoltam, aztán a legtöbb ember már vissza sem írt, mert többet remélt. Nők közül is csak egy vele meg nem passzoltunk. Szóval ne csodálkozatok, ha egy idő után nem ír vissza vagy azoknak nem ír, akik csak ide írnak, de privátban nem...
júl. 18. 13:30
19/20 anonim válasza:
Én annyira kilógok a sorból hogy gyakorlatilag sehol sem fogadnak el. Munkahelyemen is csak kényszerből a közvetlen kollégáim. Amúgy mindenki utál ott is. Kevés barátom van. Barátnőm nincs de megértem hogy nem kell rád mozdulni. Ha ennek tudatában van kedved barátkozni szívesen veszem
júl. 19. 22:04
20/20 anonim válasza:
Szia!
Hasonló típus vagyok, mint te.
Egyedülálló hetero nő vagyok, aki nagyon keresne egy olyasmi agyú barátot, mint amit megfogalmaztál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!