Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni egy anime-ko...

Valaki ismerkedni egy anime-korea-fan, kissé elvont sráccal?

Figyelt kérdés
Régebben több ilyen netes barátom/ismerősöm volt akikkel jókat tudtam dumálni animékrol , ázsiai dolgokrol ,doramakrol,koreai filmekrol,de mióta elkezdtem dolgozni és ugymond több időmet vette el a világ vhogy eltavolodtam tőlük és ezért jól jönnének új ilyen fajta barátok. Ha lehet a húszas éveikben járó embik,mert én 26 éves vagyok .Inkabb lányok felé jobban nyitott lennék,mert hát egyedülálló is vagyok inkább ismerkednek ezzel együtt lanyokkal.Irj pm-et es cserélünk instat vagy facet,ott azért kenyelmesebb dumálni.

2024. jan. 18. 01:02
 1/9 anonim válasza:
Szerintem ha érdeklődésednek megfelelő Fb csoportokat keresel, ott is lenne sok jelentkező.
2024. jan. 18. 03:49
 2/9 anonim válasza:
Kihagyom
2024. jan. 18. 07:36
 3/9 A kérdező kommentje:
npc valaszolo befigyel xd
2024. jan. 18. 09:42
 4/9 anonim válasza:
Értelmiségi szinted is
2024. jan. 18. 10:01
 5/9 anonim válasza:

Én is szeretem az animéket. De ember, nem az lenne kézen fekvő ha nyitnál az emberek felé és nem csak egy buborékvilágban élnél ahol csak netes illetve animés témákról lenne szó? Vagy az nem fordult meg a fejedben, hogy kompromisszumot köss egy másik emberrel és na csak a te igényeid szerepeljenek? Az ilyen emberek általában a saját esélyeiket korlátozzák le.

De hogyha neked ez így jó akkor hajrá!

24F

2024. jan. 18. 10:21
 6/9 anonim válasza:
El kéne utaznod Ázsiába nyaralni, ott biztos találnál érdeklődőket is és nőket is. Ha meg szerencséd van haza sem kell jönnöd.
2024. jan. 18. 13:55
 7/9 A kérdező kommentje:

5-ös vannak barataim es volt mar tobb fele baratnom is ,de vhogy az en kornyezetembe nincs egyaltalan ilyen erdeklodesu ember,szoval marad az internet segitsege.

4-es biztos szar napod lehet,ha itt adod ki a stresszt ,szanalmas.

2024. jan. 18. 14:22
 8/9 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha alkoholfüggő lennél. Ez legalább egy érdekes érdeklődés.
2024. jan. 18. 17:47
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom hol laksz, de lehet érdemes lenne elmenned a Mondoconra. Ott rengeteg animés van, valamint néhány koreai program is van, bár azok inkább a kpop-hoz, mint a kdrama-hoz vannak. Esetleg a koreai kulturális fesztivál is szóba jöhet.

Conon egyébként nagyon kedvesek az emberek és ha jól tudom még van külön ismerkedős program is, aminek az a lényege, hogy a jelentkezőket párokba teszik.

Vagy nem tudom mennyire vagy egy DIY kedvelő, de én conon kézműves workshopokon vettem részt és ott is lehetett barátkozni. Szóval a Mondocon-t mindenképp tudom ajánlani.

2024. jan. 20. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!