Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki beszélgetni egy kissé...

Valaki beszélgetni egy kissé elvont, morbid humorú csajjal? 26/N

Figyelt kérdés

Nővel, meleg férfival, esetleg olyan sráccal beszélgetnék, akinek stabil kapcsolata, de kevés barátja van vagy egyáltalán nincsenek. Nem szeretnék félreértésekbe belefutni, ne haragudjatok, tényleg csak barátilag ismerkednék. Azért sem elsősorban "átlagos" pasik felé irányul a kérdés, mert pár éve nincs közeli lánybarátom és vannak programok, amiket a fiúbarátimmal nem lehet kivitelezni. ._. Melóban is csak pasik vannak, nőkkel alig találkozom. Talán más is van itt hasonlóan, mint én. Ha valakinek érdekes esetleg, INTP az MBTI típusom.

Pest előnyben, megkönnyíti a későbbi személyes találkozásokat, ha a másiknak is van rá igénye persze.

júl. 17. 12:51
1 2
 1/20 anonim válasza:
Én INFJ vagyok, és férfi Budapestről. 29 múltam. Ha gondolod írj. Szintén elvont gondolkodású vagyok, ez nagyon szimpatikus a leírásodban, hogy kiemeled. Kevés barátom van, de idealista típus vagyok, sok képzelőerővel. :)
júl. 17. 13:03
 2/20 anonim válasza:
Idealista, elvont, kicsit sznob de jó társaságban beszédes 30F INTP a belvárosból. Írj nyugodtan (tartós kapcsolatban elek)
júl. 17. 13:53
 3/20 anonim válasza:
Azért a barátnős pasikkal vigyázz, nem egy perverz állat szeretőt keres itt.
júl. 17. 14:15
 4/20 anonim válasza:
en barmirol beszelgetek, annyi hogy nem vagyok atlagos. sose ertettem akik atlagosnak valljak mgukat
júl. 17. 14:18
 5/20 anonim válasza:
#4: Betalált? 🤣🤣🤣
júl. 17. 14:20
 6/20 anonim válasza:
Ha esetleg érdekel egy levelező társ, írj.
júl. 17. 14:20
 7/20 anonim válasza:
#5 micsoda?
júl. 17. 15:18
 8/20 anonim válasza:
Vallja egyáltalán bárki magát átlagosnak? Talán a realista emberek?
júl. 17. 16:54
 9/20 anonim válasza:
Stabil kapcsolatom van, de szerintem ennyi időssel már nem akarsz írni. F
júl. 17. 16:55
 10/20 anonim válasza:
Most mi a baj a sundisznokkal? Azon kívül hogy fájdalmas ha be másznak a segedbe. Amúgy irt bárkinek a bula?
júl. 17. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!