Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beszélgetnék velem egykorú...

Beszélgetnék velem egykorú vagy idősebb nőkkel?

Figyelt kérdés

A cél nem kapcsolat lenne, jelenleg nem vágyom ilyesmire, csak rég volt már részem hasznos beszélgetésekben és kezdem hiányolni.

Az életkort amiatt tartom fontosnak, mert én érettebb gondolkodású, 22 éves lány vagyok.

Persze a fiúk sincsenek kizárva, de leszbikus vagyok és szeretem, ha tiszteletben tartják a határaimat.

Úgyhogy amennyiben úgy gondolod, hogy téged kereslek, dobj egy üzit :)

júl. 16. 21:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mi az ami érdekel? Szívesen beszélgetek, ismerek meg új embereket szóval ha gondolod írhatsz. Mondjuk azt azért hozzáteszem hogyfiú vagyok, 24 de nem akarok kapcsolatot szóval ettől nem kell félned :D
júl. 17. 07:52
 2/11 anonim válasza:
Ha gondolod írj! Nem vagyok leszbikus,inkább bi és 30 éves nő vagyok 😀
júl. 17. 11:23
 3/11 anonim válasza:

Írj!

82N

júl. 17. 13:26
 4/11 anonim válasza:
Én dumálnék fiukent, mert jó lenne egy lány barat aki az is marad. Bár én az érdeklődési kör alapján ismerkedem, hogy a másik mit csinál az életével, mivel foglalkozik, stb.
júl. 17. 22:40
 5/11 anonim válasza:
Nekem is írhatsz. :) 33N
júl. 18. 17:25
 6/11 anonim válasza:
Irj nyugodtan 25F
júl. 22. 06:13
 7/11 anonim válasza:

Én szeretnék kérdezni és beszélgetni, ha nem baj:)

24/N

júl. 22. 07:57
 8/11 anonim válasza:
Ha te se tudod eldönteni hogy beszélgetnél e vagy sem, akkor mégis mit akarsz? 27N
júl. 22. 08:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Hu micsoda negativitás! Na veled látod nem szeretnék beszélgetni, kedves utolsó, ez már biztos:D csak így engedte, ha kérdés formájában írom ki, de kis rosszindulatú valaki :))
júl. 22. 11:35
 10/11 anonim válasza:

9. Nekem szabad írni? 7es vagyok

Nem, nem kanos kisfiú sem öregember 😮‍💨😪😅

júl. 22. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!