Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve messenge...

Valakinek lenne kedve messengeren barátkozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lány vagyok, 14-18 évesekkel szeretnék barátkozni. Ha valakit érdekel, írjon.
júl. 4. 18:57
1 2
 1/13 anonim válasza:
Mit mondtál, hány éves vagy?
júl. 4. 19:29
 2/13 anonim válasza:
Miért pont Messengeren? Akkor már nem maradsz anonim és bárki vissza élhet a neveddel.
júl. 4. 19:48
 3/13 anonim válasza:
2: Ne legyél már ilyen nevetséges.
júl. 4. 20:00
 4/13 anonim válasza:
3: akkor beszélgess vele.
júl. 4. 20:02
 5/13 anonim válasza:
Beszélgethetnék, de nem a megadott korosztályban vagyok, így nem nyomulok. De káros így fóbiákat táplálni valakibe.
júl. 4. 20:04
 6/13 anonim válasza:

Nem mindenki olyan mint te. Valaki ki adja magát 18 évesnek, és közben egy perverz 52 éves ül a gép másik oldalán. Aztán meg addig szövi a szálakat, amíg képet nem csikar ki belőle.

De nyilván kinek mi.

Én így nem igazán vállalnám be a dolgokat. Ha szeretne barátkozni és beszélgetni, itt is megteheti.

júl. 4. 20:07
 7/13 anonim válasza:
6: Jajj, pont itt adhatja ki magát 14-nek egy 52 éves, és mem Messengeren, gondolkodj már. Amúgy meg az is lehet, hogy a kérdező már többet szexelt, mint az 52 éves. :XD
júl. 4. 20:13
 8/13 anonim válasza:
7: nekem aztán mindegy mit csinál a kérdező. Én csak elmondtam a véleményem.
júl. 4. 20:15
 9/13 anonim válasza:
Remek. Csörög a pizsama, ideje nyugovóra térned.
júl. 4. 21:53
 10/13 anonim válasza:

„1: Nem mondtam, 14 vagyok. És nem egy 52 éves”

Milyen jó, hogy ezt bárki mondhatja itt. Az sem biztos, hogy lány vagy.

júl. 4. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!