Ha valakire ráírok messengeren úgy, hogy NEM az ismerősöm a Fb-on, akkor látja, hogy írtam neki?
Szerintem is van olyan, hogy kapsz róla értesítést, hogy jött üzi, de nem az ismerősöd (ilyenkor max hangja nincs, de ott fenn látni az 1-est). Meg olyan is van, hogy nem jelzi külön semmilyen formában és az engedélykérések közé kerül. Mintha előfordult volna velem mindkettő.
Ha jól tudom így van egyébként:
- Ha az üzeneted mellett telítetlen pipa van, akkor elment az üzenet, de nem érkezett meg hozzá. Én arra tippelek, hogy ez lehet mondjuk az engedélykérések és nem vette észre. Ez csak az én tippem, az viszont ha minden igaz biztos, hogy ez akkor is így van, ha pl. nincs netközelben, ki van jelentkezve és ilyen módon nem tudta fogadni az üzenetet.
- A telített pipa azt jelzi, hogy elment neki az üzi és meg is kapta azt. Én azt gondolom, hogy ilyenkor kap valamilyen formában jelzést és ha nem nézi meg, akkor szándékosan ignorál az illető.
- A látta/megjelenik a profilképe az üzenet mellett, az talán egyértelmű.
nekem az szokott lenni, hogy kapok értesítést, hogy bekerült valami az engedélykérések közé.
az engedélykéréseknél az van, hogy csak akkor látod, hogy látta, hogyha ő rányom valami olyanra, hogy kapcsolódhattok, vagy ha válaszol.
két esély van, vagy látta és nem válaszol. vagy pedig nem figyelte az értesítést.
Általában az engedélykérések mappában landol, de ritkán előfordul, hogy a sima üzik közé megy, vagy volt olyan is, hogy a kéretlenek közé, nem kaptam értesítést, és csak több hónap múlva vettem észre. Nem tökéletes a Facebook.
Ismeretlen személy esetén az a bibi, hogy amíg nem válaszol, nem tudod, olvasta-e, vagyis nem úgy van, mint normál esetben, hogy megjelenik a profilkép, ha megnyitotta. Így lehet totózni, ha nincs válasz, hogy olvasta, csak szarik rá, vagy esetleg észre se vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!