Depressziós időszakon megyek keresztül, valakinek lenne kedve beszélgetni, aki hasonló helyzetben van?
#11 #12 a lányok általában (persze nem mindig) megnyílnak, elmondják őszintén hogy mi a gond, aztán meghallgatják mit gondolok és meg is fogadják. Persze ellenőrizni és számonkérni nem tudom és nem is dolgom.
A pasik nehezen nyílnak meg, ki kell belőlük húzni, hogy mi a gond. Aztán meghallgatnak, de vagy máe ott lecsesznek, hogy hogy merek ilyet mondani, vagy csöndben ignorálják és csakazértis mennek a saját fejük után, bele a nagyobb sz@rba.
Ezek után gondold át, kinek segít szívesebben az ember.
Mi ez a rengeteg depressziós? Mi az ami ki hozza bennetek ezt,mi az oka?
Volt a családban is, de számomra érthetetlen az emberek nagy részénél hogy miért?
#13-nak:
"A pasik nehezen nyílnak meg, ki kell belőlük húzni, hogy mi a gond"
Egy nem kommunikatív maszkulin nő simán pont ugyanezt csinálja, miközben egy beszédesebb feminin férfi (pl én) kitárulkozik a gyengébbik nem felé akármikor.
Oké, de, ezt jelentette... mint mindig,
ismételten egy átverés valami homokos részéről, aki eltűnik, amint elérhetőséget kérek tőle. Köszi innen is.
Szánalmas az egész oldal.
(18 voltam)
Biztos nem homokos mert ha tényleg férfi akkor nem tűnik el
Az eltűnősök mindig csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!