Valaki akinek hasonló gondjai vannak beszélgetni?
Sajnálom hogy ilyen toxikusok vagytok.Egy ártatlan kérdést raktam ki azért mivel amikor pszichátrián voltam rájöttem sokkal könnyebb volt velem hasonló emberekkel beszélni. Nem saját diagnózis és képzeld még adhdm is van diagnosztizálva hogy örülj.
Biztos nem létezik ilyen 16 éves fiú mivel tökéletes világban élünk hogy lenne már egy "kisfiúnak" mentális betegségei :D
Nekem is nyugodtan írhatsz. Igaz, én nem voltam pszichológushoz, de általam megálapított, tobb éven át tartó depresszióval kuzdottem februárig. Szerencsére február kozepe ota egyre jobb a kozerzetem, szorongásom is sokat enyhult.
16/F
Hát én nem vagyok depressziós, se pánik beteg, de az unokatesóm sokáig küzdött pánikbetegséggel. És mivel egy háztartásban élünk, így én is tapasztalhattam, milyen rossz állapot is ez.
Ha van kedved írj nyugodtan, ha még nem találtál megfelelő embert.
Sok sikert a gyógyuláshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!