Nemadnammegbotsi kérdése:
Szeretnek beszelgetni hasonlo problemaval szenvedo lanyokkal/fiukkal?
Figyelt kérdés
Mar vagy egy eve etkezesi problemam van..a csaladom tamogat de nem ertik meg ugy amit erzek es amit gondolok ezert szeretnek egy csoportot csinalni ?
Irj ram? Ha te is benne szeretnel? Lenni
2019. szept. 14. 10:36
1/9 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy írtak-e már, de én ( is ) szivesen beszélgetnék veled. Van is egy insta oldalom [link]
Hány éves lány/fiú vagy?
2/9 anonim válasza:
Nekünk van egy csoportunk messengeren,gondolod írj rám itt privatban beveszlek:)
19/L
3/9 anonim válasza:
Kedves utolsó,
egy a csoport gyógyuláspárti?
6/9 anonim válasza:
Szia! Ha él még ez a csoport akkor szívesen tagja lennék. 16/L
7/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én is szívesen tagja lennék. Esetleg valaki aki anorexiás? :(
Egyedül lenni nem jó.. :(
Tudjátok nálam ezt nem értik meg az emberek hogy ez nem egy divat ez maga a felszabadulás.
8/9 anonim válasza:
Nekem is szükségem lenne beszélni valakivel. Írjatok:( 18/L
9/9 anonim válasza:
Sziasztok, én is szeretnék tagja lenni a csoportnak. Igaz én egy 14 éves anorexiás lány édesanyja vagyok nagyon aggódok, és szenvedek. Nem csak túlaggódok mint anya ugyanis a lányom méretei: 160 cm/ 39 kg. Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!