Valakinek lenne kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Rólam annyit, hogy jelenleg egyetemista vagyok. Mostanában nem túl gyakran járok társágba. Eléggé introvertált vagyok, és talán kicsit magamnak való, úgyhogy kevés barátom van. Viszont valahol mégis vágynék arra, hogy megismerjek új embereket. Egyébként nagyon jóindulatúnak és őszintének tartom magam, még ha időnként nehéz is megérteni. Szívesen beszélgetnék valakivel, aki érzelmileg intelligens, türelmes és nyitott gondolkodású. (Lehetőleg korban ne legyünk túl messze egymástól)
23/L
jún. 5. 00:12
11/14 anonim válasza:
A valódi jóindulatról és valódi bizalomról nem is beszélve, amit sokszor megkapnak és simán eljátszanak a hazugságaikkal. Volt szerencsém vagy 10-15 ilyet is megismerni az elmúlt időszakban. Az online világ kártevői és parazitái.
jún. 5. 13:18
12/14 anonim válasza:
A beszélgetőtárs életkoránál, annak a fizikai életkorára gondltál, vagy a mentálisra? :)
jún. 7. 10:55
13/14 anonim válasza:
Kb pont így érzem én is magam ahogyan te leírtad...
Ha gondolod írj rám, én szivesen beszélgetnék veled!
jún. 7. 18:15
14/14 anonim válasza:
Ha gondolod, írj nyugodtan. 22L
jún. 8. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!