Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Friss szakításon vagyok túl....

Friss szakításon vagyok túl. Valakinek lenne kedve beszélgetni, aki esetleg hasonló cipőben van?

Figyelt kérdés
Első kapcsolatom volt és nagyon padlón érzem magam egy jó ideje már. Minden erőmmel próbáltam menteni a kapcsolatot még azután is, hogy szakított velem (csak én kerestem szinte), de semmi értelme nem volt. Mi a legjobb módszer az elengedésére?

máj. 27. 19:19
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nem első kapcsolat, de én is hasonló helyzetben vagyok most.

F/n?

máj. 27. 19:49
 2/11 anonim válasza:
Közhely, de az idő a legjobb. Mondjuk én meditáltam, meg jó ha kibeszéled magad a barátaidnak. Még ha nem is esik jól, ki kell menni a világba és élni tovább.
máj. 27. 19:50
 3/11 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek veled ha úgy érzed az segítene. Nekem is volt több szakításom. Elég kegyetlen tud lenni... 😔😔😪
máj. 27. 20:09
 4/11 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok. 😟
máj. 27. 21:09
 5/11 anonim válasza:
Nekem az segített, ha el kellett felejteni valakit, hogy tudtam, nem csak az az egy nő tud engem boldoggá tenni, hanem van még sok más, van még hal a tengerben. Egyszer sem tettem fel mindent egy lapra, mert nem éri meg.
máj. 27. 22:08
 6/11 A kérdező kommentje:

1-es: Sajnálom, hogy így alakult a te kapcsolatod is. Egyébként férfi vagyok.

2-es: Közhely valóban, de nem véletlen...én is tudom, hogy jobban leszek idővel, csak kérdés, hogy mikor...beszéltem sok emberrel erről, az segített. De igaz, az élet megy tovább és muszáj valahogy meggyászolni és továbblépni. A meditációt meg mindenképp kipróbálom, köszönöm a tanácsot!

5-ös: Ezen én is gondolkoztam már, hogy sok másik nő is van a Földön, csak ilyenkor arra tudtam gondolni, hogy neki nem más kell, hanem az, akivel szakítottunk, mert nála mindent beleadtam, de mégsem voltam elég...és igen...nem kellett volna feltennem mindent egy lapra, de ez sajnos így alakult már. Azt hittem merhetek ennyire szeretni.

máj. 27. 22:46
 7/11 anonim válasza:
Velem ma szakított a nőm. Kb egy órája. Padlón vagyok.
máj. 28. 11:06
 8/11 anonim válasza:

Nálunk még nincs szakítás, de már erősen érik. (Viharos feszültség a sok-sok megpróbáltatástól.)

Új élethelyzetben vagyok és nem igazán érzékeli, hogy az milyen.

Tegnap este már majdnem megcsalt megint. Gyakran eljátszotta, hogy más nők tetszenek neki. Egyelőre még "visszatáncoltunk", de... szóval jó lenne teljesen kikapcsolódnunk a hétköznapok monotonitásából.

máj. 28. 19:36
 9/11 anonim válasza:

Mi is ugyanígy vagyunk, hetek kérdése. 29/N

Hatalmas kő van a szívemen és nekem így kell levizsgáznom most júniusban.

jún. 3. 06:29
 10/11 anonim válasza:

#9-es: őszinte részvétem! :(

Szerintem gondolatban vetítsd előre magadnak azt, hogy amint lehetőséged adódik, "gyászmunkát" fogsz végezni egy nagyon szép irodalmi szösszenet formájában.

Akár új szerelem is szövődhet Valaki Mással - jobbat kaphatsz a jelenleginél! Talán hamarabb, mint gondolnád! Vigasztalódj ezzel a gondolattal!

Hagyd, hogy az életesemények folyjanak a maguk medrében tovább! Sosem tudhatod, honnan érkezik a segítség!

Ui: női hozzátartozóim - akik már elhunytak - szokták a búskomor gondolatokat kiverni a fejemből azzal, hogy akad másik száz, vagy ezer jelentkező. Nem egy férfi van a világon!

Üdv:

8-as válaszoló

jún. 3. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!