Friss szakításon vagyok túl. Valakinek lenne kedve beszélgetni, aki esetleg hasonló cipőben van?
Figyelt kérdés
Első kapcsolatom volt és nagyon padlón érzem magam egy jó ideje már. Minden erőmmel próbáltam menteni a kapcsolatot még azután is, hogy szakított velem (csak én kerestem szinte), de semmi értelme nem volt. Mi a legjobb módszer az elengedésére?máj. 27. 19:19
11/11 anonim válasza:
Jaj de kedves vagy 8-as! Nagyon jól esett most ez az üzenet nekem reggelre!
Sosem érdemelt meg engem, megcsalt, sokszor hazudott kisebb-nagyobb dolgokban is. Én kitettem őszintén a szívem-lelkem neki, elfogadtam a 2 gyerekévek együtt. Nagyon jól tudom, hogy sokkal többet érdemlek, mint ő. Mégis ennyire nehéz.
jún. 3. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!