Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve beszélge...

Timon3 kérdése:

Valakinek lenne kedve beszélgetni, barátkozni?

Figyelt kérdés

28-éves Budapesti meleg srác vagyok. Olyan srácokkal és csajokkal ismerkednék meg akivel alkalomadtán programot is tudunk szervezni pl. Beülni meginni valamit,bulizni menni, összeülni társasozni, csavarogni és megbeszélni a világ dolgait egy üveg borral a szabad ég alatt. :) Szeretek nagyokat beszélgetni és hülyéskedni is.

Viselkedésre és megjelenésben is férfias vagyok visszajelzések szerint.

20-35 éves korig gondoltam ki a korhatárt, de ha szimpatikusak a soraim írj nyugodtan és kiderül.

2024. jún. 2. 20:39
 1/8 anonim válasza:
Nah ,de jó látni ,hogy van aki próbál tenni azért ,hogy legyenek barátai.Ráadásul úgy hogy nem árul zsákbamacskát.Remélem nem fognak átbszni!sok sikert!
2024. jún. 2. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2024. jún. 3. 04:50
 3/8 anonim válasza:

Én is szurkolok. Magam is meleg vagyok és leginkább barátkozni szeretnék, csak Debrecenből. Sok sikert neked!

30

2024. jún. 3. 07:57
 4/8 anonim válasza:
Ez jó:)
2024. jún. 3. 14:32
 5/8 anonim válasza:

Hm, ez jónak tűnik

Azt leírnád, mit jelent, hogy megjelenésre is férfias?

Mármint tudom, de mondjuk úgy kérdezem ezt, hogy sportos vagy-e, hány kg vagy stb

2024. jún. 7. 15:37
 6/8 anonim válasza:

Te milyen vagy? Hány éves?

2024. jún. 7. 15:39
 7/8 anonim válasza:
#6: ez most mégis hogy jön ide?
2024. jún. 7. 15:47
 8/8 A kérdező kommentje:
5/7, ezek a paraméterek mihez fontosak? :)
2024. jún. 7. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!