Van más is akinek kimaradtak korszakok az életéből?
Az a helyzet, hogy nem maradt ki korszak, az életedből, hanem ilyen volt. Nekem máshogyan, de nem volt túl vidám gyerekkorom, a kamaszkorom sem hétköznapi, ezt követte a szintén kalalandos' 20s éveim.
Mindenkinek más.
De ÉN lettem, az, aki vagyok.
Ha van lehetőséged rá anyagilag, persze, kezdj el olyan dolgokat csinálni amikről úgy érzed hogy kimaradtak, az már más kérdés, hogy 24 évesen már kifejlődött a személyiséged.
Szóval kicsit játékos hasonlattal, van pl a Dark Souls 2-be Soul Vessel, amivel újra, a nulláról tudod kezdeni kiosztani a karaktered skillpontjait, mondjuk egy varázsóból tudsz csinálni egy lovagot, na, ez nem fog működni.
Már most is kész ember vagy.
Új emlékeid lehetnek, de nem a régi űr helyére kerülnek.
Sok sikert, sok szép új tapasztalatot kívánok !
Hasonló, de én Hajdú megyei vagyok.
30fm
Mi az ami szerinted kimaradt?
Mélytengeri búvárkodás, megmászni a himaláját, részegen, vagy drogosan árokban fetrengeni?
Mert beszélgetni szerintem tudtál suliban, munkahelyen is.
Egyáltalán nem kötözködés, csak nem értem, amit én nem csináltam, azért maradt ki, mert nem is érdekel.
Vagy nem volt rá pénzem 😂.
Társasági életet én sem éltem, mert az sem érdekel, ami volt, inkább azt is leépítettem, a felszínes kapcsolat inkább csak nyűg számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!