Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van más is akinek kimaradtak...

Van más is akinek kimaradtak korszakok az életéből?

Figyelt kérdés
Kimaradt a gyerekkorrom, tinikorom itt vagyok 24 évesen és nem tudok miről beszélgetni. Le vagyok maradva nem éltem társasági életet és olyan emberek érdekelnének akik még így vannak, hogy együtt bepótoljuk ami kimaradt.
máj. 25. 20:12
1 2
 1/18 anonim válasza:
Mit szeretnél bepótolni?
máj. 25. 20:55
 2/18 anonim válasza:
Benne vagyok, szintén 24 éves vagyok és annyit dolgoztam 15 éves koromtól hogy 0 társasági életem volt.
máj. 25. 20:56
 3/18 anonim válasza:

Én eddig egy percet sem dolgoztam életemben, mégse volt soha társasági életem

21f

máj. 25. 20:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Bepótolni azt, hogy kapcsolódjak valakihez, töltsünk együtt időt, barátkozzunk, járjunk el együtt programokra, szórakozni, kikapcsolódni, legyen kivel megbeszélni a dolgainkat. Aki ebben a helyzetben volt/van az tudja mit. Olyan dolgokat amik nélkül az ember személyisége nem fejlődik úgy ahogyan annak aki megéli azokat.
máj. 25. 21:09
 5/18 anonim válasza:

De ha eddig nem éltél társasági életet, mi a garancia hogy nem fogsz antiszociálisan viselkedni? Pl csak úgy otthagyni a másikat, amikor már jóba lesztek.

Ám ha már közös programozás, merre laksz?

máj. 25. 21:17
 6/18 A kérdező kommentje:
A garancia az, hogy változtatni szeretnék ezen. Ha pedig sikerül eljutni odáig, hogy jóban vagyunk akkor biztos nem tűnök el. Baranya megyéből vagyok
máj. 25. 21:23
 7/18 anonim válasza:
Akkor mi meglehetősen messze lakunk egymástól hogy megélhessük a közös programokat. Viszont sok sikert és kitartást kívánok neked, hogy megleld a megfelelő embert a terveidhez! Ezen az oldalon mindkettőre nagy szükség van :)
máj. 25. 21:25
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi! ☺
máj. 25. 21:26
 9/18 A kérdező kommentje:
Egyébként te nem vagy ebben a helyzetben?
máj. 25. 21:29
 10/18 anonim válasza:
Én abban a helyzetben vagyok amit a 20.57-es privátban író írt meg neked :D De mivel még nem érkezett válasz és érdekelt a lakhelyed is, így itt kommentben kérdeztem rá végül :)
máj. 25. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!