Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki könyörögve kérem lenne...

Valaki könyörögve kérem lenne kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés

Sajnos 3 évvel ezelőtt történt egy haláleset amit nehezen dolgoztam fel,de mai napig nehéz,azóta próbáltam ismerkedni hátha azzal jobb lenne de semmi.csak idióták voltak,átvertek,hazudtak stb. Esetleg valakinek lenne kedve innen beszélgetni komolyan,tényleg csak ennyit kérnék hogy legalább legyen egy ember akivel tudok beszélgetni,mert ez a magány már nagyon rossz,

19L

2024. febr. 25. 15:58
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
személy szerint a kérdés kiírása után írtam, nagyjából 10 perccel. a te korosztályod vagyok, kultúráltan írtam. De ahogy olvasom nem igen válaszolsz senkinek, szóval édes mindegy is a korosztály szerintem. :D
2024. febr. 25. 20:21
 22/39 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon jó hogy neked nem írtám úgy látom szépen bematattad milyen is vagy valójában és azok az emberek is akik itt vergődnek mert nem tudtam vissza írni vagy valami nem volt szimpatikus mert messze volt stb. De azoknak meg is írtam hogy köszönöm,de távol él,stb. Én nem érzem magam primitív embernek mindig tisztázok mindent..
2024. febr. 25. 20:25
 23/39 anonim válasza:

Ja, hogy messze volt, egy országban, amiben a legnagyobb távolság 600 km? LOL

Akkor eleve írhattad volna, hogy budapestiek írjanak, és nincs félreértés. :D

2024. febr. 25. 20:40
 24/39 A kérdező kommentje:
Most nem rólad volt szó,lényegtelen 600km azért nem kevés és aki szeret utazni meg megtud bízni egy távoli emberben hajrá!! De most nem erről volt szó.
2024. febr. 25. 20:56
 25/39 anonim válasza:

"Most nem rólad volt szó"

Tudom, mivel én nem is írtam. Viszont azért ugye nem mindenki Őriszentpéter-Záhony távolságban lakik, egymástól, ez csak extrém példa volt.

2024. febr. 25. 21:00
 26/39 anonim válasza:

Nekem írhatsz a dugni akarsz. 31 vagyok, Fejér-Bp, Mondjuk a napokban.

Természetesen fontos a belső, meg a külső. Szóval kölcsönös szimpátia.

2024. febr. 25. 21:04
 27/39 anonim válasza:
Cool story,bro.
2024. febr. 25. 21:06
 28/39 anonim válasza:

"Komolyan mondom kár volt kérdést írni,hát akkor jól van természtesen nem írok senkinek persze gratulálok!Jezus mi ez?? :D nem bírom nevetés nélkül mennyi tapló ember létezik. És mind engem hibáztat mert könnyebb másban keresni a hibát nem igaz? Szégyen.."

Miért, ki nem ír vissza nekik, és ki szidalmaz másokat? Nem te? Amúgy kicsit fura ez a stílus ahhoz képest, hogy állítólag magányodban könyörögsz társaságért.

2024. febr. 25. 22:05
 29/39 anonim válasza:
Vergődnek, na elmész te a p!csába! :D Kamu toxic kiégetős kérdező ez is.
2024. febr. 25. 22:06
 30/39 anonim válasza:
28,ugyan már,full kamu a kisgyerek,a story csak azért van leírva,hogy írjanak neki a lúzerek.
2024. febr. 25. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!