Hogy felejtsek ell egy olyan fiút, akivel sose voltam meg egyutt, és még beszelgetni se beszelgettunk?
Szia!
Valószínűleg túl sok időt töltesz egyedül, és unatkozol.
Próbálj meg barátkozni emberekkel, és beszélgess másokkal, akár neten is, és az segít majd elfelejteni ezt a képzeletbeli barátot.
Nekem is volt valamikor egy képzeletbeli barátnőm, aztán belekerültem egy olyan társaságba, ami nagyon jó hatással volt rám, és szakítottam a képzeletbeli barátnőmmel, mert jött helyette egy igazi lány, akivel azóta szintén szakítottunk, de arra tökéletes volt ez a pár hónapos kapcsolat, hogy a képzeletbeli barátnőmet elfelejtsem.
Szóval te is próbálj meg barátkozni másokkal, és jobb lesz! Erre a képzelt barátra pedig próbálj meg nem gondolni, mert ha valaki, akkor ő tuti, hogy nem fogja megkönnyíteni az életed! Sőt:
Csak megnehezíti azt!
Lehet, hogy ha megismerkednél vele, kiábrándulnál belőle.
Olvasd el Vörösmarty "A merengőhöz" c. versét és éld bele magad a merengő személyébe. Megéri rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!