Fiúk, ti ha elkezdtek innen egy lánnyal beszélgetni, kb. mennyi ideig beszélgettek? Mielőtt valamelyik fél nem ír vissza a másiknak.
Nálam is pár nap után eltünnek a lányok.
Jó, mondjuk olyanokkal sikerült eddig csak beszélgetnem akik nem tudják, hogy is működik ez a beszélgetés dolog.
Szal valszeg az emberek többsége nem igazán akar ismerkedni. Csak unalmukban járnak ebbe a kategóriába.
Hónapokig biztos nem beszélgetnék itt, rövid időn belül átmennék vele beszélgetésre alkalmasabb platformra.
22/F
Szia!
Nem mindenki, de a legtöbben sajnos ezt csinálják.
Én elég gyakran látogatom a gyakori kérdéseket, és ha észreveszem, hogy írt valaki, akkor egyből visszaírok. De már nálam volt olyan, hogy heteket kellett várnom egy felhasználó válaszára.
Eddig 2 alkalommal történt meg az, hogy 2-3 hónapi tudtam beszélgetni valakivel, többi más esetben 1 nap, max. 1 hét lett a vége.
Az oka? Többnyire érdektelenségbe fullad az egész, más érdeklődési körünk van, nem vagyunk egymásnak való, unalmas vaameléyikünk, gyakori baj a távolság, a stílusbeli különbségek.
Én lány vagyok, de nem azért tűnök el, mert meguntam az illetőt (legyen fiú vagy lány), csak nem szeretek egy témáról beszélni napokig, és ugyebár itt egy bizonyos téma miatt keresik meg egymást az emberek. Főleg ha nem 'ismerkedés' a témakör, akkor gondolom megelégedett a válaszommal (vagy nem) erre kellettem, hisz ezért kérdez itt, és bevégeztem a feladatomat XD
A másik ok meg, hogy nem tudom mennyire bizalmaskodhatok, ha a másik fél nem ejt el egy másik téma morzsát, amin el lehet indulni, akkor én nem kontárkodom bele az életébe, nem érzem magam jogosultnak, miután nem is ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!