Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúk, ti ha elkezdtek innen...

Fiúk, ti ha elkezdtek innen egy lánnyal beszélgetni, kb. mennyi ideig beszélgettek? Mielőtt valamelyik fél nem ír vissza a másiknak.

Figyelt kérdés
Nekem az összes beszélgetésem úgy ért véget pár nap után, hogy eltűnt a beszélgető partnerem csak úgy. Mindenki ezt csinálja? Valaki napok után, valaki hónapok után, a lényeg hogy egyszer csak nem írnak vissza. Másnál is így van? Nem hiszem, hogy azért mert unalmas lennék vagy ilyesmi.
2020. aug. 14. 16:18
 1/8 anonim válasza:
Attól függ milyen témában akarsz beszélgetni. De általában legtöbbel 1 napot beszélek egy bizonyos témában ami érdekel, aztán keresek más lányt.
2020. aug. 14. 16:28
 2/8 anonim válasza:

Nálam is pár nap után eltünnek a lányok.

Jó, mondjuk olyanokkal sikerült eddig csak beszélgetnem akik nem tudják, hogy is működik ez a beszélgetés dolog.

Szal valszeg az emberek többsége nem igazán akar ismerkedni. Csak unalmukban járnak ebbe a kategóriába.

Hónapokig biztos nem beszélgetnék itt, rövid időn belül átmennék vele beszélgetésre alkalmasabb platformra.

22/F

2020. aug. 14. 16:54
 3/8 anonim válasza:

Szia!

Nem mindenki, de a legtöbben sajnos ezt csinálják.

Én elég gyakran látogatom a gyakori kérdéseket, és ha észreveszem, hogy írt valaki, akkor egyből visszaírok. De már nálam volt olyan, hogy heteket kellett várnom egy felhasználó válaszára.

2020. aug. 14. 16:54
 4/8 anonim válasza:
Sokat gondolkoztam ezen en is, es szerintem rabukkantam az okara: ez egyszeruen azert can, mert a kedves ferfiak es holgyek, akik ismerkedni szeretnenek, azt hiszik, hogy jo otlet rairni egy pasira vagy holgyre es utana mar rogton lehet is valami koztuk meg nagy love lesz stb. Csak aztan ra kell, hogy jojjenek, hogy ez nem ilyen egyszeru. Mas platformra, ahol esetleg az arcukat is latja a masik, mar nem akarnak atterni, aztan leesik nekik, hogy hoppa, ha ebbol valamot ki akarok hozni elobb-utobb talalkoznunk is kell majd. Berezel es ezert inkabb hagyja az egeszet, mondvan, hogy o ebbe nem fog enerigiat fektetni, de azert jo erzes volt 2 levelet valtani valakivel, addig is ugy ereztem legalabb, hogy csajozok, pasizok egy kicsit. Es ennyivel beeri. Raadasul az itt levo emberek tobbsege introvertalt szemely es berezelnek ha pl egy ido utan talalkozasra kerulne a sor, inkabb lelepnek hamarabb. Nekik ennyi eleg.
2020. aug. 14. 17:31
 5/8 anonim válasza:
Igen, a legtöbb beszélgetőpartner esetén ez a helyzet. Nekem van egy partnerem innen, közel másfél beszélgetünk heti szinten.
2020. aug. 14. 18:03
 6/8 anonim válasza:

Eddig 2 alkalommal történt meg az, hogy 2-3 hónapi tudtam beszélgetni valakivel, többi más esetben 1 nap, max. 1 hét lett a vége.

Az oka? Többnyire érdektelenségbe fullad az egész, más érdeklődési körünk van, nem vagyunk egymásnak való, unalmas vaameléyikünk, gyakori baj a távolság, a stílusbeli különbségek.

2020. aug. 15. 11:08
 7/8 anonim válasza:

Én lány vagyok, de nem azért tűnök el, mert meguntam az illetőt (legyen fiú vagy lány), csak nem szeretek egy témáról beszélni napokig, és ugyebár itt egy bizonyos téma miatt keresik meg egymást az emberek. Főleg ha nem 'ismerkedés' a témakör, akkor gondolom megelégedett a válaszommal (vagy nem) erre kellettem, hisz ezért kérdez itt, és bevégeztem a feladatomat XD

A másik ok meg, hogy nem tudom mennyire bizalmaskodhatok, ha a másik fél nem ejt el egy másik téma morzsát, amin el lehet indulni, akkor én nem kontárkodom bele az életébe, nem érzem magam jogosultnak, miután nem is ismerem.

2020. aug. 19. 22:12
 8/8 anonim válasza:
Nincs itt lány!!!!!!!
2021. jan. 23. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!