Valaki szereti a Farming Simulator 2011-et, vagy valamelyik másikat? Beszélgetne velem valaki (mindegy melyikről) róluk?
Ok, köszi!
1. kérdésem az lenne, hogy a 11-es vagy a 13-as a jobb? Azért kérdezem, mert a én csak a 11-essel játszok, sajna nincs meg a 13-as.
Játékmenet, grafika, kidolgozottság, szint, gépek stb. melyiknél jobb?
Igen, gondoltam.
Következő kérdésem az lenne, hogy mivel már régóta játszol gondolom minden gépet, felszerelést kigyűjtöttél, minden lehetséges feladatot elvégeztél. Ebből kifolyólag kérdezem, hogy akkor milyen célja(i) van(nak) a játékodnak? Ha tudsz kérlek adj néhány olyan ötletet, amelyet ki tudok tűzni magamnak célul, mert már kezdi elveszíteni az értelmét a játék számomra. Olyan célokat már tűztem ki magamnak, hogy megtöltöm a legnagyobb pótkocsit annyiszor amennyiszer tudom, annyi bálát készítek, hogy egy egész szántóföldet beterítsen stb. Na ilyesféle célokra gondoltam.
Köszi előző válaszodat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!