Valaki segítene nekem abba hogy a farming szimulátor 2011-be hogy tudnék berakni jármű mod-okat? Részletes hozzászólást kérnék ha lehet mert nem nagyon értek hozzá kössz előre is aválaszolóknak!
Bocsi, hogy ilyen későn írok.
A kérdésedre a válasz nagyon egyszerű:
1.lépj be erre az oldalra: www.fs-uk.com
2.ha beléptél válassz egy neked tetsző modot és lépj bele (fontos, hogy 2011-es mod legyen, mert ezen az oldalon 2009, és 2013-as modok is egyaránt megtalálhatóak)
3.miután beleléptél a kiválasztott modba, találni fogsz egy zöld mezőt a mod ismertetése alatt
4.ez egy .exe fájl, erre klikkelj és már el is indul a mod telepítése (egyszerűen beletölti a játékba)
5.ha nem indul el a telepítés, akkor fogsz találni egy "click here" feliratú gombot, erre klikkelj rá é
bocsi nem fejeztem be, folytatom:
és biztosan elindul
5.nem minden modnál található meg ez a zöld mező, azaz a .exe fájl
vannak olyan modok ahol csak, kék mező van .zip felirattal, ezeket én nem szoktam letölteni
6.miután követted a mod letöltésekor a képernyőn megjelenő utasításokat gyorsan letölti a modot, utána már csak az van hátra, hogy élvezd velük a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!