Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 21 éves sráccal van kedve...

21 éves sráccal van kedve barátkozni valakinek?

Figyelt kérdés
Kifejezetten kreatív személy vagyok. Szeretek játszani, saját játékokat is tervezek majd csinálni illetve kisfilmeket, illetve régebben animéztem is. Eléggé sajátos stílusom van, kicsit nyers de szerethető. Nem zavar ha olyan témáról beszélünk ami nem közös érdeklődés, szívesen ismerek meg új dolgokat/nézeteket. Igazából privátban válaszolok majd minden kérdésre ha lesznek, remélem van akinek felkeltettem az érdeklődését ^^

febr. 7. 17:24
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Reménykedni szabad hogy van itt sok normális ember is :p
febr. 27. 09:59
 22/22 anonim válasza:
Az van mindenhol de sosem vészik őket észre mert manapság már nem ez a jó,hanem ha levagy csúszva,drogos,alkoholista vagy.. Ilyen világot élünk nem azt nézik le akinek van káros szenvedélye hanem akinek nincs.
febr. 27. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!