21 éves sráccal van kedve barátkozni valakinek?
Figyelt kérdés
Kifejezetten kreatív személy vagyok. Szeretek játszani, saját játékokat is tervezek majd csinálni illetve kisfilmeket, illetve régebben animéztem is. Eléggé sajátos stílusom van, kicsit nyers de szerethető. Nem zavar ha olyan témáról beszélünk ami nem közös érdeklődés, szívesen ismerek meg új dolgokat/nézeteket. Igazából privátban válaszolok majd minden kérdésre ha lesznek, remélem van akinek felkeltettem az érdeklődését ^^febr. 7. 17:24
11/22 anonim válasza:
Valaki Hajdú- Bihar?
20L
febr. 25. 20:33
12/22 A kérdező kommentje:
Cuki vagy hogy az én kérdésem alatt akarsz privátokat szerezni de semeddig nem tart írni egy sajátot :P
febr. 26. 00:11
13/22 anonim válasza:
Csak egy kérdés volt olyan nagy gond ez?
febr. 26. 08:56
14/22 A kérdező kommentje:
Nope
febr. 26. 12:45
15/22 anonim válasza:
Te homar vagy? Homarok hasznalnak olyan szavakat hogy "cuki"
febr. 26. 14:00
16/22 A kérdező kommentje:
Pont annyira amennyire szofisztikált emberek használják azt a szót hogy homár :D De ha ilyen nyelvi kulturát szeretnél hasznosítani akkor legyen. Nem, nem vagyok homár. Ember vagyok mely olyan retek gyökerekről mint te aligha mondható el. De cuki hogy ilyen apróságokból mennyi mindent próbálsz leszűrni :D
febr. 26. 18:12
17/22 anonim válasza:
Ja akkor kocsog vagy mar ertem
febr. 26. 18:23
18/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy megbántottam a kis lelki világod miután idepofátlankodsz azzal hogy homár vagyok mert le mertem írni egy adott szót :D Takarodj innen
febr. 26. 18:26
19/22 anonim válasza:
Nekem te ne
febr. 26. 19:34
20/22 anonim válasza:
Mit vársz a gyakoritól? Itt tele van élettelen,pofa nélküli bunkó emberekkel itt van bőr a képükön életbe meg összefosnák magukat..
febr. 26. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!