Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 21 éves sráccal van kedve...

21 éves sráccal van kedve barátkozni valakinek?

Figyelt kérdés
Kifejezetten kreatív személy vagyok. Szeretek játszani, saját játékokat is tervezek majd csinálni illetve kisfilmeket, illetve régebben animéztem is. Eléggé sajátos stílusom van, kicsit nyers de szerethető. Nem zavar ha olyan témáról beszélünk ami nem közös érdeklődés, szívesen ismerek meg új dolgokat/nézeteket. Igazából privátban válaszolok majd minden kérdésre ha lesznek, remélem van akinek felkeltettem az érdeklődését ^^

febr. 7. 17:24
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Irj ha szeretnel, beszelgethetünk 😊
febr. 7. 17:42
 2/22 anonim válasza:

írhattok

16/L

febr. 7. 17:50
 3/22 anonim válasza:
Szia! Beszélgethetünk:)
febr. 7. 18:07
 4/22 anonim válasza:
2-es irj privatot!😊
febr. 7. 18:11
 5/22 anonim válasza:

Igen

40 F

febr. 8. 07:53
 6/22 A kérdező kommentje:
Saját korosztályom érdekelne leginkább
febr. 8. 09:43
 7/22 anonim válasza:
Mit valogacc, orujj hogy valaki szobaall veled
febr. 8. 09:58
 8/22 A kérdező kommentje:
Elég sokan állnak velem szóba mert normális vagyok. Meg tudok helyesen írni. Meg nem kötök bele mindenkibe az interneten.
febr. 8. 10:30
 9/22 anonim válasza:
#7 mond ezt a lányoknak is
febr. 8. 10:47
 10/22 anonim válasza:
Szia! Ha még esetleg aktuális neked, akkor írj nyugodtan, ha nem vagyok túl fiatal. 17/F
febr. 17. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!