Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Akadna itt olyan kedves,...

Akadna itt olyan kedves, nyitott személyiségű, toleráns ember, akinek lenne kedve beszélgetni? Nem és kor mindegy. 22/L

Figyelt kérdés
Ha nyitott és rendkívül toleráns vagy bármilyen témában, ha nem ítélkezel, esetleg neked is van vagy volt valami nem hétköznapi dolog az életedben, és lenne kedved beszélgetni, írj!

jan. 20. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim válasza:
Ja mert egy unatkozo kisiskolas, mire fel legyen az ember tolerans ha te sem vagy az. Sot, egyreszt teljes mertekben leszarod ami nem egyezik meg a te allaspontoddal ami nyilvan ertheto de emellett pedig itt ki is merul egy beszelgetes. Mindenkinek van velemenye nyilvan leszarjuk a maset plane ha az indokolatlanul serto rank tekintve, bar akkor inkabb hangot adunk a bennunk levo erzelmeknek. Ettol eltekintve en egy elkepeszto befogado ember vagyok, de van az a hatar amikor mar azt mondom hogy nem:) En szivesen rad irnek bar ott is ugyan ezeket mondanam, es ugyan ugy anonymba maradnek max latod a nevem. 🤷🏽 Szoval itt kell szajalkodjak, ezvan. Legyel tolerans es fogadd el. xd
jan. 20. 19:55
 52/77 anonim válasza:
#51: Én is erről beszéltem, a kérdező elvárja a toleranciát, miközben ő csak addig toleráns, amíg valaki az ő véleményét osztja. Pedig a tolerancia lényege az lenne, hogy elfogadjuk, ha valakinek más a véleménye. De sokszor éppen azok az intoleránsak, akik olyan nagyon megkövetelik a toleranciát másoktól.
jan. 20. 20:02
 53/77 A kérdező kommentje:

49

Ezt imádom itt, az éleslátást. Mindig mindennek meglátjátok a lényegét. Csodálatos!

50

Elolvadok! :-)

jan. 20. 20:13
 54/77 anonim válasza:
#52 pontosan igy van. Az a baj maga a kerdezo egyoldalu. Hiaba magyarazod meg neki. Es akkor itt meg csak egyszeru velemenyalkotasrol beszelunk, amire o egybol idegbe jon.
jan. 20. 20:13
 55/77 A kérdező kommentje:

54

Idegbe? Nem tudod te milyen az, amikor én idegbe jövök. Ez még csak finom jelzés volt, mondhatnám, csak szavak. Még a véleményemet sem írtam le.

jan. 20. 20:15
 56/77 anonim válasza:
Csak nehogy idegosszeomlast kapj a vegen.
jan. 20. 20:19
 57/77 anonim válasza:
#56 Nem kap :) Elhiszitek hogy no?
jan. 20. 20:21
 58/77 anonim válasza:
Ahh írt nekem 20.53kor ide a közösbe, én vagyok az 50-es! Én is elolvadok tőled Kérdező! <3
jan. 20. 20:23
 59/77 anonim válasza:
55 na várj, akkor te magad nem is kedves nyitott személyiségű toleráns ember vagy kérdező? Vagy mik ezek a pusztító idegbejövések amiről írsz? Csak ennyitől? De akkor te tényleg lelki szemetest keresel privátba?
jan. 20. 20:25
 60/77 anonim válasza:
Szerintem sem nő.
jan. 20. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!