Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Akadna itt olyan kedves,...

Akadna itt olyan kedves, nyitott személyiségű, toleráns ember, akinek lenne kedve beszélgetni? Nem és kor mindegy. 22/L

Figyelt kérdés
Ha nyitott és rendkívül toleráns vagy bármilyen témában, ha nem ítélkezel, esetleg neked is van vagy volt valami nem hétköznapi dolog az életedben, és lenne kedved beszélgetni, írj!

jan. 20. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim válasza:
Egyébként mihez kell a rendkívül nagy tolerancia? Mert látom kiemelt szerepe van annál akiket keresel. Ha ide nem akarod kiírni, jöhet nyugodtan privátba is.
jan. 20. 16:39
 32/77 anonim válasza:
Másrészt meg válaszolhatsz itt is bárkinek olyan dolgokban ami nem titok. Te is beszélgetsz, mi is megtudjuk mi ez az egész, és a szinted is nő szép lassan a kommentekkel. És gyorsabban tudsz több embernek privátban válaszolni máris :D
jan. 20. 16:40
 33/77 A kérdező kommentje:

32

Ez igaz, csak eddig még senki nem kérdezett olyat, amit ide kiírtam volna

jan. 20. 16:48
 34/77 anonim válasza:
Találjuk ki,hogy a kérdező milyen kérdést szeretne olvasni!
jan. 20. 16:54
 35/77 anonim válasza:
Értem, akkor ha szeretnél dobj nekem is egy üzit amint tudsz, 31-es vagyok, az ottani kérdésem azóta is áll. A nyitottságom és toleranciám abszolút megvan, a kedvességem pedig többnyire a másik féltől függ.
jan. 20. 16:56
 36/77 anonim válasza:
vicces olvasni a válaszokat xdddd A kerdezo kicsit se ego am xddd
jan. 20. 17:08
 37/77 anonim válasza:

Tartok tőle ez ilyen kiégetős kérdés lehet mint a 22 éves csinos szűzlány keresi az átlagos pasit akit eltarthat. Aztán senkinek nem ír vissza direkt, és ezen élvezkedik ahogy kiégnek rajta :D

De még az is lehet hogy valami lelki szemetes balekfogó kérdés.

jan. 20. 17:14
 38/77 anonim válasza:
Szerintem csak egy unatkozó kisiskolás, akinek nincs kedve a házi feladattal foglalkozni. Amúgy meg vicces, hogy egy mindenben toleráns embert keres, holott 1. nyilván ő sem tud mindent elfogadni, 2. képtelen toleráns lenni azzal, aki ki meri mondani, hogy ő bizony nem tud mindent és mindenkit elfogadni. Csak ismerni kell ezeket a nagyon toleráns embereket, ha bármi olyat mondasz, ami nem az ő igazukat támasztja alá, akkor rögtön átmennek intoleránsba.
jan. 20. 18:33
 39/77 anonim válasza:
#38 Pontosan !
jan. 20. 18:36
 40/77 A kérdező kommentje:

38

Várj, ezt muszáj beírnom Google fordítóba, mindjárt jövök. Sietek ígérem

jan. 20. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!