Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Z és a következő generáci...

Ha a Z és a következő generációt egyáltalán nem tudja a kormány megszólítani, illetve rendkívül toleránsak a másság felé is, mi Orbán Viktor, vagy úgy ámblokk a Fidesz terve a jövőre nézve? Mivel ők, vagyis mi vagyunk a jövő!

Figyelt kérdés
Előbb utóbb az a generáció elfog tűnni akiket megtud szólítani. Kíváncsi vagyok rá, hogy vajon mi fog történni, ha az én és a következő generáció, mármint az utánam következő generáció egyszerűen túlnövi ezt az oldalt és az előző generációk szépen elkezdenek kihalni ?
2023. dec. 20. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Az a baj, hogy a következő generációk már egész életüket Orbán alatt élték, nincs előttük semmi, hogy milyen más volt minden Orbán előtt.
2023. dec. 20. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
1%
Mivel ezek nem életképes generációk és sorkatonai szolgálatukat sem töltötték ki, ráadásul a nemük is tisztázatlan, egész egyszerűen csak ki fognak pusztulni. Helyüket meg majd vendégmunkások töltik be.
2023. dec. 20. 19:13
 3/13 anonim ***** válasza:
2%
Mi az a z? Az orosz? Mert annak a jele!
2023. dec. 20. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:

"és sorkatonai szolgálatukat sem töltötték ki"

Már ne is haragudj, de nekem ilyen szolgálatom nincs, nem is lesz, ugyanis a mi Generációnk nem kíváncsi erre! Mi békét akarunk és tiszta környezetet! Egyébként előbb nyeltem volna egy fütyit, mint hogy katonásdit játszak! Hidd el, eléggé életképesek vagyunk ;-)

2023. dec. 20. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

Eu kilépés és vasfüggöny teljes határzárral, mellé orosz fenhatóság.

Ha ezt nem hozza össze ov 4 éven belül, akkor csak idő kérdése a vagyonelkobzâsa, bíróság elé állítása, majd bebörtönzése.

2023. dec. 20. 19:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Na jó, gondolom, hogy ez lenne a vége szerintem is, de azért nem hiszem, hogy négy év múlva! azért annál még többet él a legidősebb generáció is aki erősen fideszes!
2023. dec. 20. 19:27
 7/13 anonim ***** válasza:
25%

Nem nagyon 6os.

Eleve a covid oltással kinyírtak 3 év alatt vagy 800ezer magyart.

Főleg 60 év felettieket.

2023. dec. 20. 19:36
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

"Eleve a covid oltással kinyírtak 3 év alatt vagy 800ezer magyart."

Ahha. Bizonyítékot erre majd a cica hoz, vagy mi?

2023. dec. 20. 19:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az oltásokkal öltek meg őket, de szerintem még csak nem is a Covid ölte meg a többséget, hanem ez a fantasztikus magyar egészségügy! Nálunk sokkal kevésbé olt ott országokban, vagy olyan országban ahol lezárás se volt, ott is sokkal de sokkal jobb a helyzet! Ezt biztos nem a vírus és az oltás okozta, ezt az Orbán kormány okozta!
2023. dec. 20. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

És hogy hívják azt a kormányt aki nem csak nem képviseli hanem megöli a lakosait?

Hazaáruló

2023. dec. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!