Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Akadna itt olyan kedves,...

Akadna itt olyan kedves, nyitott személyiségű, toleráns ember, akinek lenne kedve beszélgetni? Nem és kor mindegy. 22/L

Figyelt kérdés
Ha nyitott és rendkívül toleráns vagy bármilyen témában, ha nem ítélkezel, esetleg neked is van vagy volt valami nem hétköznapi dolog az életedben, és lenne kedved beszélgetni, írj!

jan. 20. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim válasza:

"Akadna itt olyan kedves, nyitott személyiségű, toleráns ember, akinek lenne kedve beszélgetni?"

Hát a kérdező se nem kedves, se nem nyitott, se nem toleráns ember, de még csak beszélgetni se akar :D Mert ez hogy még ő keres embereket de a kommentelők szerint nem ír vissza nekik, ez kb az összes felsorolt tulajdonságot aláássa. Gondolom ezek után még az L sem igaz. Ha mégis L, akkor már megtalálta a tökéletes lelki szemetesnek való balekot, a többiek meg le vannak ejtve válasz nélkül. Nem is tudom ki járt itt a legjobban. Szerintem mi, akik átlátjuk és röhögünk az egészen :D

jan. 20. 18:38
 42/77 A kérdező kommentje:

41

Szerintem kötözz valami nehezéket a lábaidra, nehogy elszállj itt nekem magadtól. Kérdezd meg az 1. és 2. válaszolót, írtam e nekik vajon. De mintha kommentben leírtam volna kétszer is, hogy miért nem írok akinek nem írok de mindegy. Aki ebből sem érti meg annak nem is fogok írni, felesleges, ugyanis a beszélgetés az egy ennél sokkal bonyolultabb dolog. Ha ezt nem érti, azt még kevésbé fogja de mindegy.

jan. 20. 18:47
 43/77 anonim válasza:

😮

Úristen én ezt eddig nem is tudtam! Igy mindjárt más a helyzet.

Na de kedves kérdező, te mennyire tartod saját magadat kedvesnek, nyitottnak, és rendkívül toleránsnak? És akkor most hány emberrel is beszélgetsz végül?

jan. 20. 18:52
 44/77 A kérdező kommentje:
Egész pontosan 13 emberrel beszélgetek, ami ugye kielncel több, mint amennyinek 15 percenként válaszolni tudok. És még kettőnek innen is tartozom priváttal szóval...
jan. 20. 18:56
 45/77 A kérdező kommentje:
Kilenccel
jan. 20. 18:56
 46/77 anonim válasza:
Jó sok akkor itt gyakorin a kedves, nyitott személyiségű, toleráns ember. Remélhetőleg egyikük se próbál majd meg halálra marni téged, ha a számára nem megfelelő választ adod valamire 😂
jan. 20. 19:04
 47/77 A kérdező kommentje:

46

No problem, ha valaki ezzel próbálkozik, tiltom. Sokkal veszélyesebbek azok, akik itt próbálnak meg beállítani mindenféle betegnek meg perverznek. Privátban bezzeg senki nem mer ezzel rám írni, hogy elmondja a véleményét, csak itt nagy az arcuk kvázi anonim.

jan. 20. 19:06
 48/77 anonim válasza:
#40: Mi nem érthető számodra azon, amit írtam? Azt még mindig nem cáfoltad meg, hogy nyilván te sem tudsz mindent elfogadni, tehát nyilván irreális az az óhajod, hogy valaki mindenben legyen toleráns. Plusz a tapasztalataim szerint aki annyira toleránsnak próbálja beállítani magát, az csak addig toleráns, amíg az ő véleményére bólogatnak, de a más véleményeket már képtelen elfogadni. Látod, te sem tudtad elfogadni, hogy én nem vagyok mindenben toleráns, szóval ennyit arról, hogy mennyit ér a nagy nyitottságod. Aki toleráns, az el tudja fogadni azt is, ha valaki másképpen gondolkodik, mint ő, és a jelek szerint te tartod magad roppant toleránsnak, holott egyáltalán nem vagy az.
jan. 20. 19:17
 49/77 anonim válasza:
"Privátban bezzeg senki nem mer ezzel rám írni, hogy elmondja a véleményét, csak itt nagy az arcuk kvázi anonim." Miért, ha valakinek látod a nicknevét privátban, akkor már nem lesz anonim az illető? Tudni fogod, hogy Kovács Pistike írt neked Kiskundorozsmáról? :D Jézusom...
jan. 20. 19:22
 50/77 anonim válasza:
Beszélgethetsz velünk is nyugodtan kérdező. Ahogy korábban írtam, minden itteni válasz növeli a szintedet, annál több emberrel tudsz majd annál kevesebb idő alatt privátozni. Látod mekkora figyelmet kapsz, dőlnek a privátok és még itt is mindenki csak veled foglalkozik. Mekkora jó hely ez a gyakori, mi?
jan. 20. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!